Uçurtmalar Özgür Filistin için uçuruldu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından 23 Nisan dolayısıyla “Özgür Filistin, Özgür Çocuklar” konseptiyle bir uçurtma şenliği düzenlendi.

GÜNDEM 26.04.2024, 04:35
2
Uçurtmalar Özgür Filistin için uçuruldu
Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Filistin mücadelesini çeşitli etkinliklerle gündemde tutmaya devam ediyor. AGD Konya Şubesi Filistin’deki insanlık dramına dikkat çekmek için uçurtma şenliği düzenledi. Büyük ilgi çeken uçurtma şenliğine AGD genel başkan yardımcıları, Konya şube başkanı, dernek yönetimi ile birlikte ilk ve ortaöğretim çocukları ile aileleri katıldı. Programa katılan çocuklara AGD Konya Şubesi tarafından uçurtma hediye edildi. Ayrıca programa katılan herkese çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Uçurtma şenliğinde konuşan AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “Bugün 23 Nisan'da çocuklarımızla uçurtma şenliğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin, yavrularımızın gülümseyen ifadeleri ve heyecanları görülmeye değer. Bugün bu etkinliği gerçekleştirmemizdeki amaçlardan bir tanesi de Konya'dan Filistin'e, Gazze'ye bir mesaj vermek ve bir selam göndermek. Buradaki çocuklarımız, bu uçurtmaları özgürce uçurdukları gibi Gazzeli kardeşlerinin de özgür olması için dertlendiklerini, onlar için dua ve temennide bulunduklarını göstermiş oluyor. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:01
Güneş 05:33
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:38
Yatsı 21:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı