Usta kalem, Erdoğan'ın açıklamalarına dikkat çekti: AKP'lileri ters köşe yaptı!

Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan bugünkü köşe yazısında, Erdoğan'ın katil İsrail ile ticarete ilişkin açıklamalarıyla yakınındaki isimleri ters köşe yaptığını söyledi.

GÜNDEM 02.05.2024, 09:50
1
Usta kalem, Erdoğan'ın açıklamalarına dikkat çekti: AKP'lileri ters köşe yaptı!
Zeki Ceyhan, Milli Gazete'deki bugünkü yazısında Erdoğan'ın katil İsrail ile ticarete ilişkin açıklamalarına dikkat çekti.
"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son açıklamalarıyla sıkıntıya girdiler. İsrail ile ticaretin kesilmesini “sadece radikallerin istediğini” iddia ederek bunu “mantıklı bulmayanlar” iktidarın izlediği politikanın “doğru olduğunu” savunarak, kimsenin Erdoğan’dan daha Kudüs’çü olmadığını söylüyorlardı." diyen Ceyhan, "Bu iddianın sahipleri Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın son açıklamaları ile tamamen açığa düşmüş oldular. Zira, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Kudüs ile ilgili bir toplantıda “İsrail ile ticareti artık kestik, kesiyoruz” diyerek, İsrail ile ticareti savunanları kendi sözleri ile baş başa bırakmış bulunuyor. İsrail ile ticareti savunanların temel dayanak noktaları, İsrail ile başa çıkmanın mümkün olmadığına inanmaları!" görüşünü savundu.
İşte, Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan'ın o sözleri:  
“Erdoğan’a yaranayım” derken
'İsrail ile ticaretin devam ettirilmesinin gerektiğini savunanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son açıklamalarıyla sıkıntıya girdiler. İsrail ile ticaretin kesilmesini “sadece radikallerin istediğini” iddia ederek bunu “mantıklı bulmayanlar” iktidarın izlediği politikanın “doğru olduğunu” savunarak, kimsenin Erdoğan’dan daha Kudüs’çü olmadığını söylüyorlardı.
Bu iddianın sahipleri Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın son açıklamaları ile tamamen açığa düşmüş oldular.
Zira, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Kudüs ile ilgili bir toplantıda “İsrail ile ticareti artık kestik, kesiyoruz” diyerek, İsrail ile ticareti savunanları kendi sözleri ile baş başa bırakmış bulunuyor.
İsrail ile ticareti savunanların temel dayanak noktaları, İsrail ile başa çıkmanın mümkün olmadığına inanmaları!
“İsrail ile ticaretin kesilmesi halinde İsrail’e destek veren çevrelerin de bizimle ticareti keseceklerine” ve bundan da en büyük zararı bizim göreceğimizi düşünüyorlar!
Bu nedenle İsrail ile ticaretin devam ettirilmesi gerektiğini savunuyorlar!
Onların bu itirazları “iyi niyetle” yapmış olduklarını düşünmemize rağmen bu söylemlerin netice itibarıyla Siyonistlerin işine yaradığını kimsenin inkâr edemeyeceğini de biliyoruz.
Siyonistlerin yeryüzüne hâkim kılmaya çalıştıkları temel felsefeleri ne?
Temel felsefeleri, tüm dünyaya “en güçlü biziz, kimse bizimle başa çıkamaz” demiyor mu?
Evet, aynen böyle diyor!
Peki, Siyonistler böyle derken aramızdan bazı isimlerin benzer kelamlar etmeleri kimin işine yarar?
Elbette Siyonistlerin işine yarar!
Aramızdan bazı isimler “İsrail ile ticaret kesilsin” diye sokaklarda gösteri yapanları radikal olarak ilan edip, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a yaranmaya çabalamaları elbette sebepsiz değil!
Bakın şimdi yaranmaya çalıştıkları Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan da İsrail ile ticaretin kesileceğini söylüyor.
Şimdi bu arkadaşların Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın işaret ettiği doğrultuda eski konuşmalarını sil baştan gözden geçirmeleri gerekmez mi?
Yani İsrail ile ticaretin kesilmesi gerektiğini dile getirmeleri gerekmez mi?
Sokaktaki vatandaşa “kesmiyorum lan” diye meydan okuyanlar aynı tepkiyi Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a da gösterebilir mi?'

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı