Vitor Pereira, soruyu duyunca basın toplantısını terk etti!

Vitor Pereira, 1-0 yenildikleri Olimpiakos maçı sonrası Tisserand ile ilgili soruya tepki gösterek basın toplantısını terk etti.

SPOR 26.11.2021, 11:55
21
Vitor Pereira, soruyu duyunca basın toplantısını terk etti!
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçında Yunanistan temsilcisi Olimpiakos'a deplasmanda 1-0 yenildi. UEFA Avrupa Ligi'nde büyük yara alan sarı-lacivertli ekip, yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonu açıklamalarda bulundu. Pereira, toplantı sırasında Tisserand ile ilgili soruya tepki gösterek basın toplantısını terk etti.
Pereira Tisserand'ın oynamasıyla ilgili soruya tepki göstererek "Bu maçı tek bir oyuncuyla açıklamak nasıl mümkün olabilir? Sizce Tisserand son iki maçta gösterdiği performanslarla bunu hak ediyor mu? Niye Tisserand için konuşmak istiyorsunuz? Sizce o golde bir hata mı yaptı? Futbol bu değil. Bu maçı onun üzerinden açıklarsanız, oyuncuya saygısızlık yapmış olursunuz. Oyun hakkında konuşursanız kabul edebilirim ama bir oyuncu hakkında bunu dememelisiniz. Eğer bunu derseniz, herkes Tisserand hakkında konuşur. O, bunu hak edecek bir şey yapmadı. Oyuncularıma saygı duymalısınız. Çünkü Olympiakos'la aynı seviyede mücadele ettiler, son dakikada bir gol yedik. Maçı anlatan şey bu. Attila veya Tisserand değil." diye cevap verdi ve canlı yayını terk etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı