Yemenli siyasetçiden deprem bölgesine yardım

Yemenli siyasetçi ve Şeyh Hamud Said El Mihlafi Vakfı Başkanı Şeyh Hamud El Mihlafi tarafından 50 konteyner ev bağışında bulunuldu.

ÇEVRE 14.03.2023, 04:35
7
Yemenli siyasetçiden deprem bölgesine yardım
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından Yemenli siyasetçi ve Şeyh Hamud Said El Mihlafi Vakfı Başkanı Şeyh Hamud El Mihlafi tarafından 50 konteyner ev bağışında bulunuldu.
Yemenli siyasetçi ve Şeyh Hamud Said El Mihlafi Vakfı Başkanı Şeyh Hamud El Mihlafi, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenenler için toplam 5 milyon Türk lirasına mal olan 50 konteyner ev bağışında bulundu. Şeyh Hamud Said El Mihlafi Vakfı,  50 konteyner evin projesi için Sadakataşı Derneği ile bağış sözleşmesi imzaladı. Sözleşmeye Şeyh Hamud Said El Mihlafi Vakfı Başkanı Şeyh Hamud El Mihlafi ve Sdakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal imza attı.

Şeyh Hamud Said El Mihlafi Vakfı Başkanı Şeyh Hamud yaptığı açıklamada, 50 konteyner evin 1 ay içerisinde ailelere teslim edileceğini söyledi. 100 Bin TL değerindeki konteyner evin iki oda ve bir tuvalet ve banyodan oluştuğunu belirten Şeyh Hammud, konteyner evlerin tam donanımlı bir şekilde teslim edileceğini söyledi. Şeyh Hammud, 50 konteyner evlik bağışın yaşanan krizde Türkiye ve halkına karşı kardeşlik ve dostluk görevinin küçük bir parçası olduğunu ifade etti.  Şeyh Hammud, Yemenli ve Arap iş adamlarına da, “yaşanan krizde yaraların sarılması için daha fazla destek olmaları” çağrısında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı