“Yöneticilerin adaletli davranması gerekir”

Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı, Eylül ayı divan toplantısını geçtiğimiz gün yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

GÜNDEM 01.10.2022, 07:30 01.10.2022, 10:19
10
“Yöneticilerin adaletli davranması gerekir”

Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün Eylül ayı divan toplantısını coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi. Saadet Partisi GİK Üyesi Yakup Budak, Saadet Partisi Adana İl Sorumlusu Hüseyin Hacı, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Saadet Partisi Adana il teşkilatının komisyon raporları değerlendirildi. Ülke çalışmalarının da ele alındığı toplantıda, parti mensuplarına hitap eden Yakup Budak, yürütülen bütün çalışmaların Hakk’ın rızasını kazanmak ve adaleti tesis edebilmek için olduğunu ifade etti.

Toplantıda yaptığı konuşmada adaletin önemine işaret edem Saadet Partisi GİK Üyesi Yakup Budak, “Hakkın gerçekleşmesi, adaletin gerçekleşmesi için çalıştık. Adalet olmadıkça, hak- hukuk olmadıkça hiçbir şeyin olması mümkün değildir. Her yerde böyledir. Bir mahallede muhtarın adaletli davranması gerekir. Yöneticilerin adaletli davranması gerekir. Ve netice itibarıyla da ülkeyi yönetenlerin adaletli davranması lazım gelir. Peki bu adalet nasıl sağlanacak? Hak nedir? Bütün partileri ve liderleri dinlediğimiz zaman sorun kendiliğinden giderilir. Bizim maksadımız onları geçmek değil; ambara bir şey götürebilmek, ambara bir şey çıkarabilmek. Dolayısıyla hanemize bir şeyler yazdırabilmek. İnşallah bu gayreti hep birlikte gösteririz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Adana İl Sorumlusu Hüseyin Hacı Abdullahoğlu ise yaklaşan seçimleri hatırlatarak, “‘Yeniden Büyük Türkiye’ için herkesin daha çok çalışması gerekiyor. İl ve ilçe başkanları kendi birimlerindeki eksiklerini görerek gidermelidir. Seçim an meselesi. Seçim işleri başkanları ne yapıyor? Bu eksiklerin tespit edilerek çözüme kavuşturulması gerekir. Gelecek il divanımızda halkla ilişkiler, il başkanımız, ilçe başkanımız, seçim işleri il başkanı, ilçe başkanı bütün birim başkanlarımız mutlaka çalışma raporlarını ortaya koymalı. Bu nedenle her başkanımız kendi yönetimindeki birim başkanlarını çalıştıracak. Seçime gidiyoruz arkadaşlar. Bu anlayışla eksiklerimizi gidermek durumundayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı