Youtube, değişikliğe gidiyor: İşte gelecek yenilikler

Dünyanın en popüler sosyal medya ve video paylaşım platformu YouTube, hem mobil hem web hem de tablet sürümlerinde bir tasarım değişikliğine gitti. İşte YouTube'a gelecek yenilikler.

GÜNDEM 25.09.2022, 18:35
4
Youtube, değişikliğe gidiyor: İşte gelecek yenilikler
Şu ana kadar birkaç kullanıcı, Dünyanın en popüler sosyal medya ve video paylaşım platformu YouTube’un şu an test ettiği bu görsel değişiklik güncellemesini cihazlarına indirmiş durumdalar. Yukarıdaki örnekte YouTube’un iPad üzerindeki tasarımı mevcut. YouTube, video kenarlıklarını köşeliden yuvarlağa çevirmiş ve griden ziyade tamamen kara olan bir karanlık temaya geçiş yapmış.
15 Dünyanın en popüler video platformu YouTube, hem mobil hem web hem de tablet sürümlerinde bir tasarım değişikliği planlıyor. YouTube, bugüne kadar birçok tasarım değişikliğine uğradı ve birçoğu gerçekten kullanıcının yararına da oldu. Ancak bazıları ise kullanıcıları bezdiren güncellemeler oldu (mobildeki video kalitesi bölümü gibi).
Dünyanın en popüler sosyal medya ve video paylaşım platformu YouTube’un yine bir tasarım değişikliği peşinde olduğunu duyunca dolayısıyla iyi bir şeyler bekleyebilirsiniz. Hatta beklemenize gerek kalmasın, gelin YouTube’un yeni tasarımı nasıl biz size gösterelim.
Dünyanın en popüler sosyal medya ve video paylaşım platformu YouTube, tüm platformlarda tasarım değişikliğine gidiyor Şu ana kadar birkaç kullanıcı, YouTube’un şu an test ettiği bu görsel değişiklik güncellemesini cihazlarına indirmiş durumdalar. Yukarıdaki örnekte YouTube’un iPad üzerindeki tasarımını görüyoruz.
Dünyanın en popüler sosyal medya ve video paylaşım platformu YouTube, video kenarlıklarını köşeliden yuvarlağa çevirmiş ve griden ziyade tamamen kara olan bir karanlık temaya geçiş yapmış. Sadece bu da değil, YouTube’un normal tarayıcı sayfasında da değişiklikler var. Yukarıdaki arama butonu da artık köşeli olmaktan çıkıp bir kapsül şeklinde karşımıza çıkacak.
Dünyanın en popüler sosyal medya ve video paylaşım platformu YouTube’un beğeni, abone olma ve listeye ekleme gibi seçeneklerinin etrafı da kapsüllerle çevrilmiş.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:28
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:42
Yatsı 21:10
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı