Dursun Özbek yeniden adaylığını açıkladı: "Erden Timur, önümüzdeki dönem..."

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı.

SPOR 27.04.2024, 12:20
Dursun Özbek yeniden adaylığını açıkladı:
Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı gerçekleştirildi. Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kurulu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Anadolu Oditoryumu'nda düzenlenen toplantıda hazır bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı.

Özbek, "Arkadaşlarımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu görevi yerine getirmeye çalıştık. Galatasarayımız için çalışmaktan hiçbir zaman yorulmadık. Bizi her zaman ayakta tutan en önemli şey, sizlerin verdiği destekti. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini göstermiş olduğumuz düşünüyorum. 25 Mayıs'ta seçimli olağan genel kurulumuz var. Sizlerin huzurunda bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Değerli Galatasaraylılar; göreve geldiğimizde siz değerli üyelerimize projelerimizi anlatmış ve sözler vermiştik. Bugün karşınızda bu projelerin büyük bir bölümünü gerçekleştirmenin mutluluğuyla bulunuyorum. Göreve geldiğimizde çalışma arkadaşlarımızla projelerimizi anlatmış ve sözler vermiştik. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinde neleri başarabildiğimizi görüyoruz. Sizin desteğiniz olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Dışarıda Galatasaray'la yardımlaşma vakfının yardımı toplanıyor. Herkesi buna destek vermeye davet ediyorum. Genel kurul için hazırladığımız bütçede göreceğiniz üzere yönetim olarak koyduğumuz hedeften uzaklaşmadan ayağımızı yorganımıza göre uzatarak planlar yaptık. Amacımız Galatasaray'ın yarınlarını da garantiye alıp sürdürülebilir bir yapıyla yarınlarımızı güvence altına almaktır."

"Sahip olduğumuz sportif başarıyı yukarı çıkarmak için kulübümüzün gelir kaynaklarını çeşitlendirmemiz şart. Bu yöndeki gayretlerimiz meyvelerini vermeye başladı. 2023-24 döneminde toplam gelirlerimiz 3 katına yakın bir artış gösterdi. Kulübümüzün sponsor ve reklam veren sayısı son 9 ayda 34'ten 48'e yükseldi. Lisans gelirlerimiz 6 milyon TL'den 32 Milyon TL'ye yükseldi. Bundan yaklaşık 14 ay önce ülkemiz büyük bir deprem felaketi geçirdi. Kulübümüz depremin ilk anından itibaren gerekli hazırlıklarını yaptı ve yardımlarını bölgeye ulaştırdı. İlk günden bugüne kadar bölgeyle irtibatı hiç kesmedik. Kulübümüz Ramazan ayında konteyner kentinde açtığımız iftar çadırıyla hemen her gün yaklaşık 2 bin vatandaşa yemek dağıtımında bulundu."

"Bizim Florya'daki tesislerimizin toplam kapalı alanı 4500 metrekare. Bunun sıkışmışlığı içinde ciddi sorunlar yaşıyoruz. Kemerburgaz'da sadece futbol takımına vereceğimiz alan toplamda 14 bin metrekare. Yeni sezonu orada açmayı düşünüyoruz. Açılışını inşallah hep birlikte yapacağız. 17 Mayıs bizim için çok büyük bir tarih. UEFA Kupası'nın yıldönümünü kutlayacağız. Orada bir piknik yapacağız. Hepinizi oraya bekliyoruz. Bu tesisleşme sürecini Galatasaray kulübü kendi imkanlarıyla yapmaktadır. Burada sponsor olan da store'da bir ürün alanda aynı katkıyı veriyor. Kemerburgaz için kulüp kasasından yaklaşık 200 milyon TL ödendi."

"Cumhuriyetimizin 100. yılında kazandığımız şampiyonluğun üzerinde Süper Kupa'yı da kazanarak bu başarılarımızı perçinledik. Bu kupa ile tarihimizin 60. kupasını alarak başkalarının hayal edemeyeceği başarılara ulaştık."

"Başta Okan Buruk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir teşekkürü de Erden Timur'a etmek istiyorum. Sırf başarılı olduğu için birileri tarafından hedef gösterilmeye başlandı. Önümüzdeki dönemlerde de Galatasaray'a hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum."

"Süper Kupa dolayısıyla Urfa'da bulunduk. Galatasaraylı bir nesil yetişiyor sözünün ne kadar doğru olduğuna adeta şahit olduk. İnanılmaz bir Galatasaray sevgisi vardı. Aynı şeyi Hatay'da da gördük. Böyle bir sevgi seli, böyle bir durum hayal edemezsiniz. Gerçekten yeni bir Galatasaraylı nesil geliyor." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:55
Güneş 05:29
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı