Son Dakika

F1 efsanesi Lewis Hamilton, Manchester United'ı satın almak istiyor

Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu olarak Michael Schumacher ile birlikte zirveyi paylaşan Lewis Hamilton, Jim Ratcliffe ile ortaklık kurarak İngiliz devi Manchester United'ı satın almak istiyor.

SPOR 11.01.2023, 22:35
F1 efsanesi Lewis Hamilton, Manchester United'ı satın almak istiyor
Formula 1 takımlarından Mercedes'in başarılı pilotu Sir Lewis Hamilton, futbolda da önemli hamleler yapmak istiyor. İngiliz pilot, Manchester United'ın yeni ortağı olabilir. Lewis Hamilton ile Jim Ratcliffe ortaklığı
Ajansspor'dan Orhan Gülek'in haberine göre; Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton, Mercedes-AMG F1 takımının da %33'lük hissesine sahip olan INEOS CEO'su Jim Ratcliffe ile ortaklık kurarak İngiliz devi Manchester United'ı satın almak istiyor. Hamilton: "Bu tarz projelere daha fazla dahil olmak istiyorum"
Mercedes sürücüsü Hamilton, İngiliz basınından The Mirror'a yaptığı açıklamada, "Jim Ratcliffe, bizim takımın bir ortağı. Gelecekte Jim'le birlikte bir şeyler yapmayı istiyorum. Tabi ki nerede ve ne olacağını bilmiyorum, bu yüzden kesin bir şey söyleyemem. Jim Ratcliffe'den Manchester United'ı satın almakla alakalı projeyi konuşacağımız bir telefon almadım. Ancak bu tarz projelere daha fazla dahil olmak istiyorum çünkü siyahilerin bu tarz konularda söz hakkı alması gerektiğine inanıyorum." dedi.Manchester United satışa çıkarılmıştı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, geçtiğimiz günlerde sahibi olan Glazer ailesi tarafından satışa çıkarılmıştı. Kulüp Cristiano Ronaldo'yla olan sözleşmesini feshettikten sonra, kulübün satışı için teklifleri değerlendirmeye alacağını duyurdu.
Jim Ratcliffe ile ortaklığa hazırlanan F1 efsanesi Hamilton ise, Paris Saint-Germain forveti Neymar da dahil olmak üzere spordaki birçok önde gelen figürle bağları olan büyük bir futbol taraftarı olarak biliniyor, ancak çocukluğundan beri Arsenal taraftarıydı ve şimdi, tuttuğu takımın doğrudan rakibi olabilir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı