Son Dakika

Fenerbahçe'deki değişimin anahtarını böyle açıkladı!

Fenerbahçe'deki değişimin anahtarını spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, "Huzur" diyerek çarpıcı yorumda bulundu.

SPOR 19.09.2022, 09:40
2
Fenerbahçe'deki değişimin anahtarını böyle açıkladı!
Fenerbahçe'deki değişimin anahtarını spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, açıkladı. Tanrıkulu, futboo adlı internet sitesinde yayınladığı köşe yazısında "Anahtar kelime huzur" yorumunda bulundu.
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Rennes deplasmanında 2-0'dan dönen ve çok değerli bir puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'nin 7 oyuncu değiştirerek çıktığı Alanyaspor karşısında hiç beklemediği kadar kolay goller bulduğunu belirten spor yorumcusu Tanrıkulu, "Farioli'nin, faturası ağır da olsa, savunmadan ayağa oynayarak top çıkartma isteğine uyan Akdeniz ekibi bir kez daha şok bir skorla sahadan ayrıldı" diye yazdı.
Rossi, Valencia ve Pedro'nun hareketli futboluna, duran toplardaki büyük üstünlük de eklenince sarı-lacivertli takım henüz ilk yarıda üç gol birden bulduğunu söyleyen Altan Tanrıkulu, şöyle devam etti:

Yazısında maçı değerlendirdikten sonra spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe'deki değişimi İrfan ile açıkladı. "Kalitesine yakışan bir gol atan İrfan da yedek kulübesinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi bir kez daha" yorumunda bulunan Tanrıkulu şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarının başında, 1-0 gerideyken Ahmed Hassan ile net bir fırsattan yararlanamayan Alanyaspor oyunu hızlı oynadığında etkili ataklar geliştirmeyi başardı başarmasına ama kalesini gole kapamayı başaramadığı için ağır bir skorla soyunma odasına gitti..
İkinci yarıda iki takımın da temposu düştü.. Adana Demirspor karşısında olduğu gibi 3-0'dan rakibe yakalanma tehlikesi yaşamak istemeyen Fenerbahçe savunmada daha dikkatli oynamaya başladı..
Skor bulma açısından ligin en etkili takımı olan Fenerbahçe Jorge Jesus'la birlikte ön alandaki oyuncularını sürekli değiştiriyor ve hemen hepsinden yüksek verim alıyor..
Yine rakipten kapılan bir top, ki başrolde bir kez daha Crespo vardı, sonrası sarı-lacivertli takım Valencia ile organize bir gol daha buldu.."
"Yedek kulübesi deyip geçmemek gerek.. O kulübe birçok kupanın, birçok şampiyonluğun kaderini değiştirmiştir.. Yeter ki o kulübede huzur olsun.. Gerisi kendiliğinde gelir.."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı