Son Dakika

Hem yakıt dostu hem konforlu! 2024 Ford Puma Nisan ayı güncel fiyat listesi

Sürüş deneyiminin keyifli ve konforlu olması konusunda garanti sunan Ford Puma iddialı yapısıyla dikkatleri çekmeyi başarıyor. Adaptif hız kontrol sistemi ve trafik levhası tanıma sistemi gibi bir dizi yenilikle alıcısıyla buluşan model güvenli bir sürüş sunuyor. Ford Puma’nın yenilenen versiyonunda gerçekleşen yenilikleri sizin için derledik.

GÜNDEM 27.04.2024, 09:15
3
Hem yakıt dostu hem konforlu! 2024 Ford Puma Nisan ayı güncel fiyat listesi
Ford Puma sahip olduğu teknik veriler, kullanışlı donanım ve tasarım anlamında beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Sürüş anlamında rakiplerinden geri kalmayan bu model özellikle genç sürücülerin şimdiden beğenisini kazanmışa benziyor. Önceki sürümünden farklı bir tasarım yönünde ilerlemesine rağmen bunu çok iyi kotarıyor. Küçük bir SUV modeli olarak ele alınabilecek bu model alıcısına çeşitli donanım seçenekleri ile sunuluyor.

Ford Puma dış tasarım konusunda dikkat çeken bir yapıya sahip. Alçak ve eğimli tavan çizgisi Puma modeli hakkında dikkat çeken ilk nokta. Araca estetik bir görüntü kazandıran önden arkaya doğru yükselen ve arkaya doğru iyice genişleyen omuz çizgisi ince işçiliğin açık bir örneği. Dinamik ve güçlü bir yapı sunan Ford Puma tasarım güzelliğinin yanı sıra kullanım kolaylığı da sağlıyor. Bagaja erişim ve kullanım konusunda iyi iş çıkan model sürücüye pratiklik sağlıyor.
Ford Puma’nın ergonomik iç tasarımı son derece dikkat çekici. İnovatif yaklaşım ve konfor düzeyi ile büyük bir başarı yakalayan modelde donanıma bağlı olarak sökülebilen, ardından takılabilen koltuk kılıfları oldukça başarılı. Ön ve arka koltuk kılıflarının bu özelliği aracın içinin kolay bir şekilde temizlenmesini sağlıyor.
Hibrit model Ford Puma’nın çevre dostu olduğunu söylemek yanlış olmaz. İleri görüşlü bir yapısı olan araçta hibrit benzinli motor seçeneği öne çıkıyor. Sürüş anlamında gösterdiği üst düzey performans ile yakıt ekonomisi sunması aracı tercih edilebilir kılıyor. Diğer klasik içten yanmalı motorlara göre düşük CO2 emisyonu sağlaması modelin olumlu yanlarından yalnız biri.
Ford Puma aracının teknik özelliklerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Genel:

Performans:

Motor:

Boyut ve Kapasite:

Ford Puma modeli 0’dan 100’e km’ye çıkarken ortalama 6 litre harcıyor. Ford Puma modeli araçların yakıt tüketim özellikleri aşağıdaki gibidir:

Ülkemizde otomatik ve manuel seçenekleri ile alıcısıyla buluşan Ford Puma üç ayrı donanım seçeneği ile uygun fiyattan satılıyor. Ford Puma sıfır KM fiyat listesi Nisan 2024 ayı itibarı ile şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı