Son Dakika

Meteoroloji'den Karadeniz'e gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji'den Karadeniz'e gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Yağışlar Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Sivas, Tokat ve Ardahan çevrelerinde etkili olacak.

GÜNDEM 17.07.2022, 10:25
3
Meteoroloji'den Karadeniz'e gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu açıkladı. Raporda Karadeniz Bölgesi için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Sivas, Tokat ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Samsun’un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu. Kuvvetli yağışların Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde de etkili olması bekleniyor.
Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzey, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara’nın güneybatısı, Ege kıyıları, Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güney kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı