Son Dakika

Mudryk yarışında Arsenal ve Chelsea karşı karşıya

Arsenal menajeri Mikel Arteta'nın ısrarla istediği genç oyuncu için talep edilen 100 milyon euro, Kuzey Londra ekibini zorluyor.

SPOR 05.01.2023, 17:10
Mudryk yarışında Arsenal ve Chelsea karşı karşıya
Premier Lig'de zirvede yer alan Arsenal, kadrosunu Shakhtar Donetsk forması giyen Mykhailo Mudryk ile güçlendirmek istese de araya başka rakipler bu transferi zorlaştırıyor.
22 yaşındaki oyuncu için daha önce iki teklif yapan Londra kulübü, ikinci teklifini 70 milyon sterlin olarak belirlerken, Chelsea de Mudryk için devreye girdi. 
Mudryk için önce 62 milyon sterlin öneren, ardından teklifini 62 milyon sterline çıkartan Arsenal, Shakhtar'ın 100 milyon euroluk teklifini aşağıya çekebilmek için görüşmelerini sürdürüyor.
Mudryk daha önce yaptığı açıklamada Kuzey Londra'ya taşınma konusunda hevesli görünürken, Mikel Arteta da takviye istediğinin sinyallerini vermişti. 
Goal.com'da yer alan habere göre; Shakhtar müzakerelerin bu ay içerisinde sonuçlanmaması halinde masadan kalkacak ve oyuncuyu yaz aylarına dek kadrosunda tutacak.
Ocak ayında ilk imzayı Mudryk'a attırmak isteyen Arsenal'in büyük bir ikilemde olduğu kaydedilirken, bu transferin gerçekleşmemesi halinde rota farklı isimlere yönelecek.
Öte yandan Chelsea'nin yeni sahibi Todd Boehly'nin de Mudryk'u transfer etmek istemesi Arsenal'i zora sokan bir başka faktör olarak göze çarpıyor. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı