Son Dakika

Saadet Gebze’den pikniğe davet

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel ve Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, dün haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 21.09.2022, 06:20
Saadet Gebze’den pikniğe davet
Saadet partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel ve Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeleri haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısını dün coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi. Yapılan toplantı yerel medya mensupları tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Toplantıda alınan karar doğrultusunda Mustafa Turel, 25 Eylül Pazar günü Hünkar Çayırı’nda gerçekleştirilecek olan piknik organizasyonuna bütün Millî Görüşçüleri davet etti.

Piknik organizasyonunun kardeşlik ve dayanışma ortamına büyük artı sağlayacağını belirten Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, “Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonunda tüm teşkilat mensuplarımız ile bir araya geleceğiz, gücümüze güç katacağız. Tüm teşkilat mensuplarımız ile bir araya gelerek yeni dönemin startını vereceğiz. Bizleri her zaman destekleyen ve tüm çalışmamızda güçlü bir şekilde arkamızda duran kıymetli ailelerimizi de piknik şenliğimize davet edeceğiz. Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonumuz, 25 Eylül Pazar günü Fatih Sultan Mehmet Han’ın otağı olan Hünkâr Çayırı’nda yapacağız ve daha da güçleneceğiz, moralleneceğiz. Yediden yetmişe, davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerimiz pikniğe davetlidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı