Son Dakika

TOGG T10X 12 ay sıfır faizsiz satışta! İşte güncel TOGG T10X fiyat listesi

TOGG, T10X modeli için 12 ay sıfır faizsiz satın alma imkanı sundu. Ayrıca TOGG, kurasız ve hızlı teslimat ayrıcalığıyla müşterilerine hizmet veriyor. İşte güncel TOGG T10X fiyat listesi...

EKONOMİ 29.04.2024, 20:00
3
TOGG T10X 12 ay sıfır faizsiz satışta! İşte güncel TOGG T10X fiyat listesi
Türkiye’nin otomotiv sektöründeki dört devi BMC, Turkcell, Zorlu Holding ve TOBB, elektrikli araç piyasasında çığır açan bir kampanyayla karşımızda.
2018 yılında güçlerini birleştiren bu kuruluşlar, TOGG markası altında elektrikli araç sahibi olmak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Bu sayede hiç olmadığı kadar uygun fiyatlarla elektrikli araç sahibi olmak mümkün hale geliyor. İşte TOGG’un araç almak isteyenlere sunduğu çok önemli fırsat.
TOGG, T10X modeli için Nisan ayına özel bir finansman paketi duyurdu. Bu paket kapsamında, 800 bin TL’ye kadar fırsat, 12 ay vade ve sıfır faiz imkanı sunuluyor.
Otomobil sektöründe benzeri görülmemiş bu finansman desteği ile TOGG, kurasız ve hızlı teslimat ayrıcalığıyla müşterilerine hizmet veriyor.
TOGG’un elektrikli araçları, performans ve teknolojiyi bir araya getiriyor. T10X modelinin farklı versiyonları şu fiyatlar ile satışa sunuluyor:
Araçları kişiselleştirmek isteyenler için sunulan opsiyonlar ise şöyle:
Bu kampanya, sürdürülebilir bir geleceğe yatırım yapmak ve çevre dostu bir araç sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.
TOGG, elektrikli araç teknolojisindeki yenilikleri ile Türkiye’de ve dünya pazarında iddialı bir konuma sahip olmayı hedefliyor. Nisan ayı boyunca geçerli olan bu kampanya ile TOGG, elektrikli araç sahibi olmak isteyen herkesi heyecan verici bir yolculuğa davet ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Mayıs 2024
İmsak 03:46
Güneş 05:23
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:47
Yatsı 21:17
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı