YAYMAN: HATAY’IMIZIN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Kırıkhan’da yoğun ilgiyle karşılanan AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman,31 Mart’ta Hatay’ın makus talihini değiştireceklerini ve Türkiye’nin Hatay’ı konuşacağını söyledi.  

YEREL HABERLER 14.03.2024, 17:19 14.03.2024, 17:21
10
YAYMAN: HATAY’IMIZIN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, seçim gezilerine ara vermeden ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor. 

Kırıkhan’da yoğun ilgiyle karşılanan Yayman 31 Mart’ta Hatay’ın makus talihini değiştireceklerini ve Türkiye’nin Hatay’ı konuşacağını söyledi.  

Kırıkhan’da Albayrak Konteyner Kentte ikamet eden vatandaşları ziyaret ederek isteklerini dinleyen Yayman, son vatandaş evine ve işyerine kavuşana dek Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm imkanlarının Hatay’a seferber edileceğini belirtti.. 

Yayman, mevcut HBB zihniyeti ile Hatay’ın 10 yılının boşa gittiğini, 31 Mart seçimlerinin Hatay için bu yüzden milat olması gerektiğini belirtti. 

Expo’ya harcanan paralarla Hatay’ın alt yapı sorununun tamamen çözüleceğini dile getirdi.

Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik ile birlikte Albayrak Konteyner kentte vatandaşların isteklerini de dinleyen Yayman, Kırıkhan’da konut ve işyerlerinin yükselmeye devam ettiğini, kısa süre içerisinde teslimatların da başlayacağını ifade ederken Salı günü AFAD tarafından yeni kura çekileceğini belirtti 

TEK GÜNDEMİMİZ VAR DEPREM 

10 yıldır Kırıkhan’a ve Hatay’a hizmet etmekten aciz bir Büyükşehirin yönetimde olduğunu belirten Yayman; “31 Mart yerel seçimleri Hatay’ın gerçek belediyecilik ile festival belediyecilik arasında vereceği tarihi bir karar olacak. 

İnşallah vatandaşlarımız gerçek belediyeciliğe oy vererek hemşehrilerimizi algı ile yönetmeye çalışan balonu patlatacaklardır. 

Kırıkhan bu dönemde sadece Ayhan Yavuz başkanımızın projeleriyle yetinmek zorunda kaldı. HBB on yıldır Kırıkhan’a gelmedi..

Ancak 31 Mart’ta Kırıkhan’ımızın ve Hatay’ımızın makus talihini değiştirecek olan hemşehrilerimiz ile Hatay’a gerçek belediyecilik hakim olacak. 15 ilçemiz de gerçek hizmetlere kavuşacaktır. 

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızdan Kırıkhan Belediye Başkan Adayımız Ömer Erdal Çelik’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de Mehmet Öntürk’e destek vermelerini rica ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Baba ocağının hiçbir dönem yüzlerini kara çıkarmadığının da altını çizen Yayman, 31 Mart’ta da Kırıkhan’dan tarihi bir rekor beklediğini kaydederek ziyaretlerini devam ettirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı