Abdurrahman Dilipak’tan AKP’ye 6284 veryansını: Tepetaklak olacaksınız

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak yeniden gündem olan 6284 Sayılı Kanun hakkında AK Parti'nin tavrına tepki gösterdi. Abdurrahman Dilipak, “Bir an evvel bu 6284 Hades’inden taharet gerek!” dedi.

GÜNDEM 17.03.2023, 10:15
51
Abdurrahman Dilipak’tan AKP’ye 6284 veryansını: Tepetaklak olacaksınız
Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak son günlerde AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nı genişletme çabaları sırasında, İstanbul Sözleşmesi’nin temel hukuki düzenlemesinin başında yer alan 6284 Sayılı Kanun tartışmalarına katıldı.
Abdurrahman Dilipak, 6284 Sayılı Kanun hakkında, “Bizim için önemli bir konudur ve kırmızı çizgimizdir” diyen AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e tepki gösterdi. 
HaberVakti yazarı Abdurrahman Dilipak, “Tüm siyasi partilerin önünde seçim yokuşu var! AK Parti bu yokuşu çıkarken sırtında “AKP kamburu” varken bir de bu ''kırmızı çizgi'' çıktı! Bu zorlu yokuştan çıkışı, AKP'liler zora sokacak gibi sanki! Bir an evvel bu 6284 Hades’inden taharet gerek!? “İstanbul Sözleşmesinden çekilme iradesi beyanı” ile bitmedi bu iş. Bitmez de. Bugüne kadar “Mavi boncuk politikası” ile bu iş buraya kadar getirildi ama “Seçim yokuşunda susamak” zordur. İçinizden birileri bize dönüp, “artık kimse bu konuyu konuşmasın bu iş bitmiştir” deyip, öbür tarafa dönüp “6284 sayılı yasada aynı hükümler mevcut, zaten bu yasanın ilk maddesinde bu belirtiliyor, dolayısı ile uygulamaya dönük yeni bir durum yok. Bu açıklama konjonktürden kaynaklanan “Sosyo politik bir tutum” diyerek, çözüm bekleyen insanları daha fazla oyalayamaz.” görüşünü savundu
“Bakın bu gidiş hayra alamet bir gidiş değil.” diyerek iktidara seslenen Abdurrahman Dilipak, “Kaçtığınızı sandığınız şeye doğru koşuyor olmayasınız sakın. Böyle yokuş aşağı koşar gibi gitmeye devam edilirse tepetaklak düşme riskiyle karşı karşıya kalınır!” dedi.
Abdurrahman Dilipak yazısının bir bölümünde şöyle devam etti:
“Parola: 6284İişaret: KırmızıKurtuluşun şifresi “ON Emir”deAnladınız değil mi! Anlaşılmayacak bir şey yok ki!
Görüyorsunuz, “yıkıldık” derken, boğmaya “sel” geliyor. (Meğer çadırlar ve konteyner evler dere kenarına, vadinin dibine yapılmış. Allah akılsızlıkları ödüllendirmez)“YaRab, bu karanlık gecenin yok mu sabahı” derken birileri cehennemin kapılarını aralıyor: Şeytanın ateşi dünyayı yakıyor. Şeytanın dostlarından uzak durun, Onları kendinizden uzaklaştırın. Onları yakacak ateş sizi de yakar sonra. Kurtuluşun şifresi “ON Emir”de. ON emir kriterlerine uyun!Din ve devlet büyüklerini İlah ve Rab edinip şirke sapmayın, Fahişelerin (haddi aşanların) peşinden gitmeyin!Zina / Fuhuş, yapmayın!FAHŞA’ya sapmayın, yaptığınız binaların demirini-çimentosunu çalmayın, “fay hattı”na inşaat yapmayın, Tevbe edin. Aklınızı kiraya vermeyin, yalan söylemeyin, Allah’ın gazabından korkun ve Onun merhametine sığının.
(Misal olsun diye) Şair bugün yaşasaydı herhalde:“Su insanı boğar, ateş yakarmış!Çukura çadır kurarsan sel basarmışFay hattına gökdelen dikersen Deprem yıkarmışİnsan bazı gerçekleri başına taş yağınca anlarmış” derdi.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı