Son Dakika

AGD İstanbul'un acı günü! Adem Akgül Rabbine kavuştu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akgül (34) tedavi gördüğü hastanede Hakk'a kavuştu.

AİLE 29.11.2021, 11:30
86
AGD İstanbul'un acı günü! Adem Akgül Rabbine kavuştu
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akgül (34) tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde Hakk'a kavuştu. Bir önceki dönemde AGD Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten merhum Akgül, Milli Görüş teşkilatlarında yaptığı hizmetlerle öne çıktı.
3 kız çocuk babası olan Adem Akgül için AGD İstanbul Şubesi ve AGD/MGV Genel Başkanı Salih Turhan taziye mesajı paylaştı.
Akgül’ün cenaze namazına ilişkin detaylar henüz belli olmadı.
AGD İstanbul tarafından yapılan açıklamada, “İl Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Akgül Bey tedavi gördüğü hastanede, vefat etmiştir. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı dileriz.” denildi.
AGD Genel Başkanı Salih Turhan, paylaştığı mesajında “AGD Arnavutköy eski ilçe başkanlarımızdan Adem Akgül'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Camiamıza ve kederli ailesine sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Millî Gazete olarak merhum Akgül’e Allah’tan rahmet ailesi, yakınları ve Milli Görüş camiasına başsağlığı dileriz. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı