AGD, Rize ve Artvin’de yaraları sarıyor

AGD, Artvin ve Rize’de yaşanan sel felaketinin ardından yaraların bir an önce sarılması için bölgeye ekip gönderdi.

GÜNDEM 26.07.2021, 04:35
23
AGD, Rize ve Artvin’de yaraları sarıyor
AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın direktifleriyle bölgeye giden AGD heyeti, bölgede yaraların sarılması ve erzak, su dağıtımı konusunda vatandaşlara ulaşıyor.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Artvin ve Rize’de yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçti. AGD ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, Rize ve Artvin’de meydana gelen sel baskınları ve heyelanlardan olumsuz etkilenen bölge halkının yaralarını sarmak üzere AGD heyetini afet bölgesine gönderdiğini duyurdu.

Yaraların bir an önce sarılması için çalıştıklarını aktaran Turhan, “Rize ve Artvin’de meydana gelen sel baskınları ve heyelanlardan olumsuz etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; herhangi bir can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum. Rabbimiz muhafaza eylesin. Artvin Arhavi afet bölgesinde devam eden çalışmalara katılmak, erzak, su vb. yardım faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Genel Merkez heyetimiz bölgeye ulaştı” ifadelerini kullandı.

Bölgeye giden AGD Heyetinden Nurullah Güngör, Mehmet Yaroğlu ve Hasan Karaman, afet bölgesinde yetkililer ve STK’larla birlikte incelemelerde bulundu. Bölge halkının yaralarının en kısa sürede sarılması için yapılan tespit çalışmalarından sonra AGD gönüllülerinin yapacağı katkılar ile AGD yardım faaliyetlerini yetkililer ve STK’larla işbirliği içerisinde ivedilikle gerçekleştirecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı