AGD’li gençlerden Tevhid müdafaası

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne yakın bir noktaya Türkiye İşçi Partisi tarafından asılan ve İslam düşmanlığı içeren pankart AGD’li gençler tarafından kaldırıldı ve tevhid bayrağı dalgalandırıldı.

GÜNDEM 25.12.2022, 04:35
5
AGD’li gençlerden Tevhid müdafaası
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), geçtiğimiz günlerde büyük bir alçaklığa sahne olmuştu. Üniversitenin Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Birgün Gazetesi yazarı Uğur Kutay, ders esnasında, Fahr-i Kâinat Efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V.) dil uzatmıştı. 5 Aralık günü gerçekleşen olayda ağza alınmayacak sözler sarf eden Kutay, kendisine tepki gösteren bir öğrenciye yönelik de, “Sen İslam propagandasının dayattığı zekânın bir ürünüsün” ifadelerini kullanmıştı. Anadolu Gençlik Derneği’ne mensup olan öğrencilerin yanı sıra okulun diğer öğrencileri, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Birgün Gazetesi yazarı Uğur Kutay’ın Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V.) çirkin bir saldırıda bulunmasına tepki göstermişti. Yaptıkları basın açıklaması ile Kutay’a tepki gösteren gençler, “Bu sözde akademisyen hakkında gerekenin yapılmasını temenni ediyor ve üniversitemizde inancımıza saygı duymayan akademisyenler istemiyoruz” demişti.

Anadolu Gençlik Derneği Yıldız Teknik Üniversitesi Teşkilatı mensubu üniversiteliler, küstah akademisyen Uğur Kutay’ın yanı sıra İslam düşmanı gruplara karşı da şanlı bir müdafaa gerçekleştiriyor. Bu bağlamda Yıldız Teknik Üniversitesi’ne yakın bir noktaya Türkiye İşçi Partisi tarafından asılan ve İslam düşmanlığı içeren pankart, AGD’li gençler tarafından kaldırıldı ve tevhid bayrağı dalgalandırıldı. Özellikle sosyal medyada sıkça paylaşılan görüntü, büyük beğeni kazanırken AGD’li gençlere teşekkür edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı