Son Dakika

Ahmet Hakan: Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok takdir ettim

Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hem hastalığında kardeşini ziyaret ettiği için hem de cenazesine katıldığından ötürü çok takdir ettiğini belirtti.

GÜNDEM 20.11.2022, 07:50
1
Ahmet Hakan: Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok takdir ettim
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu takdir ettiğini söyledi. Hakan, "Kemal Kılıçdaroğlu, hem hastalığında kardeşini ziyaret etti hem de cenazesine katıldı. Kılıçdaroğlu’nun bu alicenaplığını, bu olgunluğunu, bu abiliğini, bu bağışlayıcılığını çok takdir ettim" dedi.
"Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.Ölünün arkasından konuşmak gibi olmasın ama Celal Bey... Abisi Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hiç de yenilir yutulur olmayan cinsten sözler söyledi.Bir kere değil, iki kere değil, bin kere üzerine gitti abisinin. Bir ara işi dalgaya bile vurdu. Abisiyle habire dalga geçti." diyen Hakan şöyle devam etti:

"Fakat buna rağmen baktım Kemal Kılıçdaroğlu, hem hastalığında kardeşini ziyaret etti hem de cenazesine katıldı.Kılıçdaroğlu’nun bu alicenaplığını, bu olgunluğunu, bu abiliğini, bu bağışlayıcılığını çok takdir ettim. 'Hastalık ya da ölüm gelince her şey biter' anlayışını maalesef herkes hayata geçiremiyor bizde"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı