AKP'den siyasi cinayet tepkisi: Kılıçdaroğlu tehlikeli sularda yüzüyor

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 'siyasi cinayetler konusunda kaygısının olduğunu' açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

GÜNDEM 08.10.2021, 15:40
4
AKP'den siyasi cinayet tepkisi: Kılıçdaroğlu tehlikeli sularda yüzüyor
AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “siyasi cinayet konusunda kaygım var” şeklindeki sözleri hakkında açıklamada bulundu.
Akbaşoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu, bir infial stratejisi güttüğünü beyan ediyor. Ön almak için de aynı mantaliteyle birtakım beyanlarda bulunuyor. Nasıl birtakım planlar içerisinde oldukları, düşüncelerinin arka planında net görünüyor. Kendi yaptıkları ve yapmayı planladıklarını iktidara yamamaya çalışıyor. Bu konuda bir gerginlik stratejisi çerçevesinde erken seçimi nasıl zorlayabilirizin peşindeler. Çünkü 2023 Haziran'ına kadar yamalı bohça ittifakının dikişlerini patlatmadan götürebilmek zor görünüyor. Bu sebeple de tehlikeli sularda yüzmeye başlıyor. Bu manada siyasi cinayetler ve başka birtakım cümleler kurarak tehlikeli sularda yüzmeye çalışıyor. Herkesin centilmen, demokrat olması, milletin iradesine saygı göstermesi lazım" dedi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı