Resmi Gazete'de yayımlandı! Personel alacak kamu kurumları belli oldu..

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, TÜBİTAK ve Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü çok sayıda personel almaya hazırlanıyor. İşte işçi aranan pozisyonlar ve başvuru tarihleri..

EKONOMİ 22.04.2024, 07:50
2
Resmi Gazete'de yayımlandı! Personel alacak kamu kurumları belli oldu..
Kamu personeli olarak çalışmak isteyen vatandaşlar, işçi alımı ilanlarını yakından takip ediyor.
Resmi Gazete'de yayımlanan son ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, TÜBİTAK ve Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak.

Söz konusu ilana göre TÜBİTAK BİLGEM kadrosunda 230 araştırmacı ve 6 teknik ve destek personeli istihdam edilmek üzere işe alınacak.
TÜBİTAK'ta çalışmak isteyen vatandaşlar başvurularını 13 Mayıs'a kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi https://kariyer.tubitak.gov.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştire bilecek. Ayrıca müracaat şartları TÜBİTAK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve İŞKUR'un internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek.

Resmi Gazete'de yer alan personel alımına ilişkin ilan ise Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. 
Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 10 matbaa işçisi, 6 hadde işçisi, 3 dökümcü, 2 metal pres makinesi operatörü, 2 makine bakım onarım teknisyeni, 1 forklift operatörü ve 1 kaynakçı olmak üzere toplamda 25 kamu işçisi alacak.
Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 22 Nisan-26 Nisan tarihleri arasında İŞKUR üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ardından ise İşe alınacak adaylar, Genel Müdürlük tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav ile belirlenecek.

Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bilişim alanında uzmanlaşmış 45 personeli sözleşmeli olarak işe alacak. 
Başvurular 24 Nisan 2024 - 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından istihdam edilmek üzere alınacak 45 personeller şu şekilde; 4 yazlım mimarı, 1 kurumsal veri mimarı, 5 kıdemli yazılım uzmanı, 2 kıdemli sistem uzmanı, 2 kıdemli ağ uzmanı, 2 kıdemli siber güvenlik uzmanı, 1 kıdemli CBS yazılım uzamanı, 1 kıdemli veritabanı uzmanı, 1 kıdemli devops uzmanı, 2 kıdemli iş analisti, 8 iş analisti, 7 kıdemli yazılım uzamı, 3 devops uzmanı, 2 sistem uzamanı, 1 CBS yazılım uzmanı, 1 bilgi güvenliği uzmanı, 1 ağ uzmanı ve 1 veri merkezi uzmanı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:37
Yatsı 21:02
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı