Son Dakika

AKP’li Şamil Tayyar işten çıkarılan Sözcü yazarlarına destek çıktı

Sözcü ve Korkusuz gazetelerinde aralarında Ahmet Takan, Hüsnü Mahalli, Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz dahil 40 ismin işine son verildi. AKP’li Şamil Tayyar işten çıkarılanlara destek çıktı.

GÜNDEM 02.11.2022, 22:55
3
AKP’li Şamil Tayyar işten çıkarılan Sözcü yazarlarına destek çıktı
AK Partili Şamil Tayyar bu akşam saatlerinde Sözcü ve Korkusuz gazetelerinde işlerine son verilen çok sayıda yazar ve editörlere sahip çıktı. İşlerine son verilen isimler arasında Ahmet Takan, Hüsnü Mahalli, Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz ve Sinan Meydan isimleri bulunuyor. İşten çıkarmaların ekonomik nedenlerden kaynaklı olduğu belirtildi.
AK Parti Eski Milletvekili ve MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Sözcü ve Korkusuz gazetelerindeki işten çıkarmalara ilişkin, “Kim olursa olsun, ekmek paralarıyla sınanmalarını istemeyiz. Geçmiş olsun.” dedi.
İşten çıkarmaların ‘ekonomik’ gerekçelerden kaynaklı olduğu belirtilse de AK Partili Şamil Tayyar bu durumu gözden gelerek, Çatışma, sanılandan daha büyük gözüküyor.” yorumunda bulundu.
Sözcü ile Korkusuz’da büyük kıyım! Çok sayıda isim işten çıkarıldı
Ankara kulislerini yazıyordu… Medyada Ahmet Takan depremi
Şamil Tayyar’ın paylaşımı şöyle;
“Sözcü ve Korkusuz gazeteleri bir grup popüler gazetecinin işine son vermiş. Kim olursa olsun, ekmek paralarıyla sınanmalarını istemeyiz. Geçmiş olsun. Ne var ki sol muhalefette derin çatlak, medyayı içine alarak genişliyor. Çatışma, sanılandan daha büyük gözüküyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:55
Güneş 05:29
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı