Son Dakika

Akşener'den EYT çıkışı! AKP çözemeyecek mi?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana’da vatandaşlarla bir araya geldiği programda EYT sorununu gündemine aldı.

GÜNDEM 12.11.2022, 15:45
2
Akşener'den EYT çıkışı! AKP çözemeyecek mi?
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana’nın Kozan ilçesindeki esnaf ziyareti sırasında, vatandaşlara hitap etti.
Vatandaşlara hitabında EYT meselesini gündemine alan Akşener, "Senelerdir söylüyoruz; şimdi mecbur kaldılar EYT'yi çözüyorlar" dedi.
EYT meselesi için "Onlar çözemez" açıklaması yapan Akşener, şöyle konuştu:

"Çok uzun bir zamandır, seçmen velinimet olmaktan çıkmıştı. Şimdi yeniden velinimet oldunuz. Ben başta olmak üzere herkesi buraya getirip, karşısında resm-i tazim durdurun. Çünkü patron sizsiniz. Sizi birbirinizle kavga ettirip oy almak çok kolay iş. Ama derdine çare bulmak üzere çalışıp, o derdin çözümünü oluşturup, o çözüm üzerinden siyasi partiler, sizin için rekabet ederse; işte acı meseleler, acı meselelere tatlı çözümler üretmek zorunda kalınır.
Bugüne kadar size gelmeyen muhteremlerin rahatını bozmak üzere yola çıktım. Rahatları bozuldu. 3600 dediler, yapmadılar. Söyleye söyleye kenarından düzelttiler, o da eksik oldu. İnşallah, biz gelince biz yapacağız. EYT dediler, senelerdir… Şimdi mecbur kaldılar, konuş konuşa mecbur kaldılar. Ocak ayında EYT’yi çözüyorlar. Allah’ımıza bin şükür işte seçmenin velinimet olmasının sonuçları. Onlar çözemez. Çok az kaldı. Altı ay, yedi ay, sekiz ay… Neyse… Sonunda inşallah biz çözeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı