Akşener'den ırkçı lider Kurz'a mülteci yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avusturya Başbakanı Kurz'un "Afgan mülteciler için Türkiye daha doğru yer" açıklamalarına ilişkin konuştu.

GÜNDEM 28.07.2021, 01:45
15
Akşener'den ırkçı lider Kurz'a mülteci yanıtı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bitlis'te esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akşener, kentte yaptığı konuşmada Avusturya Başbakanı Kurz'un "Afgan mülteciler için Türkiye daha doğru yer" açıklamalarına da değindi. Akşener, "Biz size 3 milyar euro verelim, mültecilerin hepsi size gitsin" dedi. Akşener'in açıklamalarının ardından "Ibanverkruz" etiketi, sosyal medyada gündem oldu.Avusturya'nın aşırı sağcı Başbakanı Kurz'un Türkiye açıklamalarına yönelik tepkiler yükselmeye devam ediyor. Kurz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Afgan mülteciler için Türkiye daha doğru yer" ifadelerini kullandı. Kurz'un bu açıklamalarına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yanıt geldi.

İYİ Parti lideri Akşener, esnaf ziyareti için gittiği Bitlis'te Avusturya'nın aşırı sağcı lideri Kurz'a yönelik de açıklamalarda bulundu. Akşener, "Avusturya başbakanı, biz para verelim bütün mülteciler sizde kalsın demiş. Ben de burada bütün Bitlislerin huzurunda diyorum ki, biz size 3 milyar euro verelim mülteciler size gitsin" dedi.
Akşener'in açıklamalarından kısa süre sonra sosyal medyada "İbanverkurz" etiketi gündem oldu. Çok sayıda vatandaş, etikete destek vererek, Avusturya'nın aşırı sağcı başbakanı Kurz'un Türkiye ile ilgili sınırı aşan açıklamalarına tepki gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı