Son Dakika

Alanyaspor, Zinedine Ferhat’ı transfer etti (Zinedine Ferhat kimdir)

Süper Lig transfer haberleri... Alanyaspor ekibi, Nimes’den ayrılan Cezayirli sağ kanat Zinedine Ferhat’ı 2 yıllığına kadrosuna kattı.

SPOR 23.07.2022, 11:55
3
Alanyaspor, Zinedine Ferhat’ı transfer etti (Zinedine Ferhat kimdir)
Süper Lig kulüplerinden Aytemiz Alanyaspor, kadrosuna dikkat çekici bir takviye yaptı. Turuncu-yeşilliler, son olarak Fransa Ligue 2 ekiplerinden Nimes’de forma giyen 29 yaşındaki Cezayirli oyuncu Zinedine Ferhat’ı 2 seneliğine renklerine bağladı.
Gerek söz konusu transferi gerekse de kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ile tecrübeli futbolcunun görüşlerini ise Alanyaspor, şu ifadelerle duyurdu:
Zinedine Ferhat ise, ‘Burada olduğum için çok mutluyum. Başkanımıza ve transferde emeği geçenlere teşekkür ederim. Umarım herkes için çok güzel bir sezon geçiririz’ diye konuştu.”
Futbola ülkesinde Academie FAF’ta başlayan Zinedine Ferhat; 2011’de USM Alger’e, 2016’da ilk Fransa deneyimini yaşayacağı Le Havre’a ve 2019 yazında ise Nimes’e transfer oldu. Cezayir Milli Takımı’nın formasını ise 13 kez sırtına geçiren Ferhat, sağ kanadın yanı sıra hücumun sol kenar ve on numara bölgelerinde de görev yapabiliyor.
“Zinedine Ferhat Alanyaspor’umuzda
Kulübümüz, son olarak Fransız ekibi Nimes Olympique forması giyen Cezayirli futbolcu Zinedine Ferhat ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, kulübümüzün transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ‘Tabii transfer çalışmalarındaki süreç kolay olmuyor. Özellikle istediğimiz futbolcuları almaya çalışıyoruz. Bugün de Cezayirli futbolcu Zinedine Ferhat ile sözleşme imzaladık. Hem Alanyaspor’umuza hem de kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Zinedine Ferhat iyi ve istediğimiz bir futbolcuydu. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Uzun bir süreç oldu. Camiamıza hayırlı olsun’ dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı