Ali Babacan'dan seçim çıkışı: Büyük değişiklik olacak

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaptığı ziyaretler sırasında, önümüzdeki seçimle ilgili beklentisini dile getirdi.

GÜNDEM 15.09.2022, 01:45
Ali Babacan'dan seçim çıkışı: Büyük değişiklik olacak
DEVA Partisi Genel Başkanı  Ali Babacan, Ankara Çubuk’ta yaptığı ziyaretlerde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.
Babacan, yaptığı bir ziyarette Türkiye’yi gezdiğini söyleyerek, “Türkiye’nin her yerinde çok güçlü bir değişim talebi var” dedi.

Ekonomik sıkıntısı dinlediği vatandaşa konuşan Babacan, “Seçime kadar böyle. Seçime kadar düzelmez. Seçimler olsun, çabuk toparlar. O işlerle ‘biraz’ uğraştık. Dışarıdan zor gibi görünüyor ama dürüst ve ehil kadroyu kilit noktalara getirdiğin anda memleket ayağa kalkıyor” diye yanıtladı.

Katıldığı ziyarette farklı bir vatandaş grubuna konuşan Babacan,  “Dengeler tamamen bozuldu. Bunun bir kısmı pandemi ve sonrasındaki dünyadaki ekonomik şartlar gerçekten karışık gidiyor. Bir kısmı dış kaynaklı. Ama önemli bir kısmı da iç kaynaklı. Döviz kuruyla ilgili bütün bu sarsıntılar tamamen iç kaynaklı. Dünyada döviz kurları bu kadar dalgalı değil. Bir tek Türkiye’de… Toplam enflasyon da savaşan ülkelerde, Rusya’da ve Ukrayna’da, bakıyorsun, yüzde 15-20… Bizdeki kadar yüksek enflasyon ne G20’de ne OECD’de var” sözleriyle değerlendirdi.

Babacan “Bu seçimde büyük bir değişiklik olacak. Türkiye’nin her yerini geziyoruz. Geçen ay 18 ile gittim. Türkiye’nin her yerinde çok güçlü bir değişim talebi var” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı