Son Dakika

"Amerika'dan Erdoğan'a bir destek daha geldi"

Can Ataklı, ABD Hazine Bakanlığı'nın TÜSİAD'a yaptırım mektubunu göndermesini "Amerika'dan Erdoğan'a bir destek atışı daha geldi" şeklinde yorumladı.

GÜNDEM 25.08.2022, 12:15
Korkusuz yazarı Can Ataklı, ABD Hazine Bakanlığı'nın TÜSİAD'a yaptırım mektubu göndermesi ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Ataklı, ABD'nin gönderdiği mektubu "ABD'nin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek atışı" olarak değerlendirirken "Amerika bakalım seçimlere kadar daha ne destek atışları yapacak?" diye de sordu.
Bugünkü köşe yazısında "Acaba neden TÜSİAD?” diye soran Ataklı, şöyle yazdı:

"Artık bu derneğin bir önemi kalmadı ki, dinci kesimin yeni zenginlerinin dernekleri ve kuruluşları TÜSİAD’tan çok daha güçlü artık. Ama belli ki mektubun TÜSİAD’a gönderilmesi halinde daha büyük gürültü kopacağı hesaplanıyor. Böylelikle iktidar 'Görüyorsunuz değil mi, bizi yıkmak için her şeyi yapıyorlar, Türkiye’de kendilerine TÜSİAD’ı yakın görüyorlar ama Erdoğan’ı yıkmaya güçleri yetmeyecek' propagandası yapma şansını yakalıyor. Önceki gün ve dün sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biriydi bu mektup. Amerika bakalım seçimlere kadar daha ne destek atışları yapacak?"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı