Son Dakika

"Arda Güler, Jesus'un A planında"

Arda Güler'in geleceği ile ilgili açıklamada bulunan spor yorumcusu Volkan Demir, "Arda Güler, Jesus'un A planında yer alan bir oyuncu. Arda'yı geçen sezondan çok daha fazla ilk 11'de göreceğiz." dedi

SPOR 22.06.2022, 09:40
2
Arda Güler'in Fenerbahçe'deki geleceği ile ilgili Volkan Demir, Futbol Plus YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Demir, "Arda Güler, Jesus'un A planında yer alan bir oyuncu. Arda'yı geçen sezondan çok daha fazla sahada ve çok daha fazla ilk 11'de göreceğiz." dedi.

Arda Güler'in yeni sezona hem fiziksel, hem mental olarak %100 hazır durumda girmek istediğini belirten Demir, "Hızlı bir şekilde takıma katılmak istiyor. Arda'nın geleceği ile ilgili çok fazla soru işareti var. Giresunspor başkanının "Bize kiralasınlar, biz oynatalım." gibi bir cümlesi oldu. Arda Güler, Jesus'un A planında yer alan bir oyuncu. Arda'yı geçen sezondan çok daha fazla sahada ve çok daha fazla ilk 11'de göreceğiz. Arda'nın bir sezon daha Fenerbahçe'de kalmasını bekliyorum." yorumunda bulundu.

Arda Güler'in Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayıp ayrılmak istediğini söyleyen Volkan Demir, "Arda'nın bu hayali gerçekleştirmeden de ayrılacağını sanmıyorum ama çok ciddi takımlar tarafından takip edildiğini söylemem gerekir" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı