Arıkan, AK Parti seçmenine seslendi

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mahmut Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile AK Partili vatandaşlara seslendi.

SİYASET 27.03.2024, 04:35
Arıkan, AK Parti seçmenine seslendi
Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mahmut Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile AK Partili vatandaşlara seslendi. Arıkan, “Bir değişim istiyoruz ama asla tehditkâr değil, mütevazı bir değişim istiyoruz. Sizin de dediğiniz gibi şehri bugüne kadar yöneten ağabeyimizin görev süresinin dolduğunu söylüyorum. Bir dostu, bir kardeşi olarak ona hep birlikte teşekkür edelim diyorum” dedi.
Yerel seçime az bir zaman kalırken partilerin adaylarından farklı ve dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Daha önce yaptırdığı “Yiter Garii” billboardlarıyla ses getiren Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mahmut Arıkan’dan yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Arıkan, yaptığı paylaşımda, AK Partili seçmenlere seslendi.
Paylaştığı videoda AK Partililere teşekkür ederek konuşmaya başlayan Arıkan, bir önceki genel seçimde AK Partili birçok kişinin kendisine oy verdiğini bildiğini söyleyerek, “Verdiğiniz oylar bana Kayseri’yi temsil etme görevi verdi. Meclis’te sadece ülkemiz, milletimiz ve Kayseri’miz için çalıştım, milli ve manevi değerlerimizin hep yanında oldum. Diğer milletvekili arkadaşlarımla her zaman takım olma gayreti gösterdim. Bana güvendiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 Videoda AK Partili seçmene tekrar seslenen Arıkan, Kayseri’nin uzun zamandır bir sıkışıklık içerisinde olduğunun altını çizerek, “Ben tam da hepimizin değişim istediği bir anda sizlere yeni bir yol sunmak için aday oldum. Bir değişim istiyoruz ama asla tehditkâr değil, mütevazı bir değişim istiyoruz. Sizin de dediğiniz gibi şehri bugüne kadar yöneten ağabeyimizin görev süresinin dolduğunu söylüyorum. Bir dostu, bir kardeşi olarak ona hep birlikte teşekkür edelim diyorum. AK Parti’ye gönül vermiş değerli hemşehrilerim 31 Mart’ta bize oy verin. Daha önce yaptığımız gibi değişime ama güzel bir değişime birlikte imza atalım” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı