Tam bir yol tutuş ustası! 2024 Ford Ranger güncel fiyat listesi

Yenilenen Ford Ranger eskisinden çok daha güçlü yapısı ve gelişmiş özellikleriyle sürücülerle buluşuyor. Sürücülere çok yönlülük sunan bu model hem iş hem eğlence amacıyla gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Teknik özellikleri ve fiyatı oldukça merak edilen Ford Ranger hakkında sorulan tüm soruları yanıtladık.

GÜNDEM 27.04.2024, 09:50
2
Tam bir yol tutuş ustası! 2024 Ford Ranger güncel fiyat listesi
Ford severlerden tam puan alan Ranger yenilenen özellikleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Engebeli ve zorlu yolculuklar için güçlü bir yapı sunan modelde yol tutuş hakimiyeti öne çıkan noktalar arasında. Yenilenen Ford Ranger pek çok ilki bünyesinde barındırıyor. Her yola uyum sağlayan yapısı iyi bir sürüşten bekleneni vermek konusunda iyi iş çıkarıyor. Normal, spor ve kaygan yollara göre düzenlenebilen bu modlar aynı zamanda kaya tırmanış, kum, çamur ve baja çeşitlerini içeriyor.

Ford Ranger modern bir tasarımı ve güçlü bir yapıyı bir arada bulunduruyor. Modern görünümünde göze çarpan özenli işçilik iyi bir sürüş deneyimi vadediyor. Göz alıcı dış ve iç tasarımının dayanıklı materyallerle kaplı olduğu görülüyor. Dikdörtgen ön ızgara ve kaslı yan gövde aracın yapısı hakkında olumlu fikir veriyor.
Hem yolda hem yol dışında iyi bir sürüş deneyimi sunan Ford Ranger her ortama ayak uydurabilen bir model. Çeşitli motor seçenekleri ve arıza yardımı sayesinde pek çok destek özelliğine sahip. 800 mm’lik sudan geçme kapasitesi olduğu için doğa şartlarında da üstün bir performans sunuyor. Çamurlu ve kumlu yollar Ford Ranger için tehdit oluşturmuyor.
Konfor ve rahatlık Ford Ranger modelinin uzmanlık alanlarından yalnız ikisi. Sürücü ve yolcular için ayrı olarak ayarlanabilen klima özelliği hava şartlarıyla baş etmeyi kolaylaştırıyor. Aracın dış kısmını aydınlatma seçeneği ve 10 yöne ayarlanabilen sürücü koltuğu eşsiz bir sürüş deneyimi vadediyor.
Ford Ranger aracının teknik özelliklerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Genel:

Performans:

Motor:

Ford Ranger 100 km’ye çıkarken ortalama 7.6 litre yakıt harcıyor. Ford Ranger modeli araçların yakıt tüketim özellikleri aşağıdaki gibidir:

Ford Ranger, Türkiye’de farklı donanım seçenekleri ile alıcısıyla buluşuyor. Her bütçeye hitap eden seçenekleriyle geniş bir aralığı hitap eden Ford Ranger her model için çok sayıda renk seçeneği sunuyor. Ford Ranger sıfır KM fiyat listesi Nisan 2024 ayı itibarı ile şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı