Son Dakika

Bafetimbi Gomis, Galatasaray'a gelecek mi? Elmas'tan flaş açıklama

Küme düşme hattına doğru ilerleyen ve 15. sırada olan Galatasaray, transfer sezonunu boş geçirmek istemiyor.

SPOR 25.01.2022, 23:05
29
Bafetimbi Gomis, Galatasaray'a gelecek mi? Elmas'tan flaş açıklama
Avrupa'da iyi giden ancak Süper Lig'de istenileni veremeyen Galatasaray, Trabzonspor'a 2-1 yenildi.
Maçın 80. dakikalarına kadar 1-0 gelmeyi başaran ve son dakikalarda rakip takımın bulduğu iki golle yenilen sarı-kırmızılı takım, 15. sıraya geriledi.
Küme düşme hattına kadar gelen Galatasaray taraftarlarını üzerken, Burak Elmas için ise "İstifa" sesleri yükselmeye başladı.
Fatih Terim'in gönderilmesi ve üst üste yaşanan yenilgiler Galatasaray'ı zora sokarken, yönetim transfer dönemini boş geçirmek istemiyor.
Domenec Torrent'le yeni bir sayfa açmak isteyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis ile ilgilendiği gündeme geldi.
Peki, Bafetimbi Gomis, Galatasaray'a gelecek mi? Burak Elmas bu soruya canlı yayında cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katıldı. Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Elmas, Gomis konusuna değindi.
Burak Elmas yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Çok talihsiz bir dönem yaşadık. Cezalılar, kaleci sakatlıkları, Afrika Kupası... Kısa bir dönemimiz var, araştırma yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde 1 veya 2 ismi kadromuza katmak için çalışıyoruz. Bafetimbi Gomis, görüştüğümüz oyunculardan biri.
Hocamızla görüştük. Büyük bir ihtimalle Yedlin ayrılacak, yerine Omar'ı koyacağız. Galatasaray'a, maliyeti uygun ama katkısı yüksek oyuncular almamız lazım. Galatasaray küme düşme tehlikesi yaşamayacak. En kısa sürede bu durumdan kurtulacağız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı