Son Dakika

Barcelona başkanı Laporta cevap verdi: Messi geri dönecek mi?

Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, PSG ile sözleşmesi sona erecek 35 yaşındaki Arjantinli yıldızın Katalan ekibine dönüşüne sıcak bakıyor.

SPOR 15.11.2022, 19:45
4
Barcelona başkanı Laporta cevap verdi: Messi geri dönecek mi?
PSG ile sezona mükemmel bir giriş yapan ve Dünya Kupası'nda sergileyeceği performans büyük bir merakla beklenen Lionel Messi için turnuvadan sonrası da oldukça yoğun geçecek gibi görünüyor.
Fransız ekibiyle olan kontratı sezon sonunda bitecek olan Arjantinli yıldızın Barcelona'ya döneceği iddiaları artarken, Katalan ekibinin başkanı Joan Laporta da Kolombiya'da yerel çocuklarla konuştuğu RAC 1'de bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Laporta ne söyledi?
"Dün benimle konuşan küçük çocuklar futbol, Messi ve Lewandowski hakkına sorular sordular. Onlara göre Messi'yi yeniden Barcelona'ya getirmem gerekiyor.
Onlara Messi'nin her zaman Barcelona'nın bir parçası olacağını, ona sahip olduğumuz için şanslı olduğumuzu ve bu konuyla ilgili olarak zamanı gelince görüşeceğimizi söyledim.
Onun hakkında şimdi konuşamam çünkü şu an PSG'nin oyuncusu" 
PSG'de ilk sezonunun aksine oldukça etkili bir grafik çizen Messi'nin adı son dönemde sıklıkla Barcelona ile anılırken, efsane isim bu konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.
Kontratının sona ermesinin ardından ataağı adım merakla beklenen Messi'nin adı, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS takımlarından Inter Miami ile de son dönemde sıklıkla anılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı