Son Dakika

Başkan Özgan’dan mahalle ziyareti

Millî Görüş’ün “garson devlet” anlayışını şiar edinen Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, mahalle ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.

GÜNDEM 09.08.2022, 07:30
5
Başkan Özgan’dan mahalle ziyareti
Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozanlı vatandaşların derdini dinlemek için mahalle ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Kazım Özgan, Çokak, Faydalı, Çukurköprü, Alapınar, Pekmezci, Kuyluk, Bulduklu ile Yassıçalı mahallelerini ziyaret ederek, Kozanlı hemşerileriyle bir araya geldi. Kozanlı vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kazım Özgan, Kozan Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçedeki sorunlara yönelik alternatif çözüm yollarından bahseden Kazım Özgan, vatadanşın ziyaretlerde göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Ziyaretleri esnasında Kozanlı vatandaşalar tarafından hoşgörü ile karşılandığını dile getiren Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Köylerimizde mahalle aralarında parke çalışmalarımız kaldığı yerden devam ediyor. Birçok köyümüzde parke taşı döşemeye devam ederken çocuk parkı olmayan köylerimize de çocuk parkı yapımına başladık. Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemeye, onlar ile dertleşmeye devam ediyoruz. Köylü, milletin efendisidir. Köylerimizi gezerek vatandaşlarımızla hasret gideriyoruz. Hafta sonları köylerimizi gezmeye devam ediyor, onlar ile sorunları konuşuyoruz. Yapacağımız hizmetler ile yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Gittiğimiz birçok köye bugüne kadar ne belediye başkanı gitmiş ne de bir siyasetçi biz vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı