Son Dakika

Bayram Alışverişini Esnaftan Yapın!

Ekonomik şartlar yüzünden büyük sıkıntılarla boğuşan esnaf, bayram öncesi rahat bir nefes almak istiyor. Ancak artan fiyatlar ve vatandaşın alım gücünün düşmesi esnafın yüzünü güldürmedi.

EKONOMİ 25.06.2022, 09:20
2
Bayram Alışverişini Esnaftan Yapın!
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, vatandaş kara kara bayram alışverişini nasıl yapacağını düşünürken, esnaf ise alım gücünde yaşanan düşüş nedeniyle bu bayramda siftah yapamamaktan endişe ediyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken de yaptığı yazılı açıklamada bu konuya dikkat çekti. Esnafın bayram hareketliliğine büyük bir umut ile hazırlandığını ifade eden Palandöken, “Bu bayramda çocukların bayram kıyafeti hayallerini süsleyen esnafımızdan berberine, misafirlerin ağzını tatlandıran tatlıları hazırlayan esnafımıza kadar 415 meslek dalında hizmet veren tüm esnafımız bayrama hazır bir şekilde müşterilerini bekliyor” dedi.

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Palandöken, şunları kaydetti: “Pandeminin etkisini tamamen yitirmek üzere olduğu bu dönemde vatandaşlarımız bayram ziyaretleri için hem bayramlık alışverişlerini yapacak hem de tatil veya memlekete gitme planları kuranlar eksiklerini gidererek esnafımızdan yaptıkları alışverişler ile ekonomiye katkıda bulunacak. Bu bayram alışverişlerimizi esnafımızdan yapalım. Hem esnaf hem ekonominin bu rahatlamaya ihtiyacı var.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı