Beşiktaş Süper Lig'in genç yıldızını gözüne kestirdi! Resmi teklif sezon sonu

Kötü geçen sezonu hızlıca atlatmak isteyen Beşiktaş, önümüzdeki sezonlarda zirveye oynayacak bir takım kurmanın peşinde. Buna göre transfer çalışmaları başlarken listeye Süper Lig'in genç yıldızı girdi. İşte Beşiktaş'ın transfer etmek istediği genç yıldız futbolcu.

SPOR 27.03.2024, 15:35
1
Beşiktaş Süper Lig'in genç yıldızını gözüne kestirdi! Resmi teklif sezon sonu
Futbolda milli mesai sona ererken ligler maçları kaldığı yerden devam edecek. Süper Lig'de fikstür milli ara dönüşü 31. haftayla devam edecek. 
Bu sezon 121 yıllık kulüp tarihinde ilk kez aynı sezon içinde 4 teknik adamla çalışarak büyük bir istikrarsız görünüm sergileyen Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro planlamasına başlandı. Buna göre Portekizli teknik adam Fernando Santos önderliğinde sezonu 3. sırada tamamlamak isteyen siyah beyazlılar sezon sonu yapacağı takviyelerle önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi vermek istiyor. 
Deneyimli çalıştırıcı sezon sonu ayrılacak oyuncuların listesini yavaş yavaş oluştururken yönetime eksik mevkilerin rapornu da sundu
Siyah beyazlılarda futboldan sorumlu yönetici Samet Aybaba, scout ekibiyle birlikte geniş çaplı bir izleme ağı oluştururken sezon sonunda bonservisini eline alacak oyuncularla yakından ilgilendiği belirtildi.
Önümüzdeki sezonlarda kademeli olarak azalacak olan yabancı oyuncu kuralını da göz önünde bulunduran Beşiktaş, yerli oyuncu takviyesi de yapacak.
Transferde yetkili olan Samet Aybaba’nın, Ümit Milli Takımın maçlarını takip ettiği ve Kasımpaşa forması giyen Yasin Özcan'ı beğendiği aktarıldı.
Siyah beyazlıların, genç sol bek için sezon sonunda resmi teklifi yapması bekleniyor.
Diğer yandan Futbol Şube sorumlusu Feyyaz Uçar'ın da özellikle gurbetçi isimleri listesine aldığı gelen haberler arasında.
Uçar, geçtiğimiz günlerde yönetim kuruluna transfer çalışmalarıyla ilgili geniş kapsamlı bir sunum yapmıştı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı