Bülent Korkmaz: F.Bahçe'yi burada yenmek zordu

Bülent Korkmaz, 2-1 yendikleri F.Bahçe maçı sonrası yaptığı açıklamasında "Fenerbahçe'yi burada yenmek zordu, biz de bunu başardık." dedi.

SPOR 25.10.2021, 08:00
1
Bülent Korkmaz: F.Bahçe'yi burada yenmek zordu
Süper Lig'in 10. haftasında konuk olduğu F.Bahçe'yi 2-1 yenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti. Korkmaz, ilk yarıdaki oyundan memnun olmadığını belirtti.
"Oyuncularımı kutluyorum. İlk yarı bizim oyunumuz değildi, iyi oynamadık. Bizim istediğimiz gibi değildi. İlk yarıda çok net pozisyonlar vermememize rağmen şanslı sayılabiliriz" diye konuşan Korkmaz, "İlk yarıdaki oyundan hiç memnun değilim. İkinci yarı biraz daha topa sahip olunca, iyi pas yapınca, girdiğimiz ilk pozisyon gol oldu. Aslında skoru koruyabilirdik ama pozisyon hatasından gol yedik. İkinci golün son dakika gelmesi bizim için büyük avantaj oldu. Fenerbahçe'yi burada yenmek zordu, biz de bunu başardık." dedi.
Bülent Korkmaz, kimle oynarsa oynasın hiçbir teknik direktörün maça beraberlik için çıkmayacağını, kazanmak için oynayacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı