Son Dakika

Bunu kimse beklemiyordu! AK Partililerden Ümit Özdağ'a ilginç teklif

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Samsunu ziyaret etti. Özdağ ile AKP'liler arasında yaşanan diyalog ise herkesi şaşırttı.

SİYASET 17.08.2022, 19:30
Bunu kimse beklemiyordu! AK Partililerden Ümit Özdağ'a ilginç teklif
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun'daydı. Tütün İskelesi’nde partililer ile buluştu.
Buluşmanın ardından esnaf ziyaretine başlayan Özdağ, İlkadım ilçesinde bulunan AKP İlçe Başkanlığı standına da uğradı. Burada yaşanan diyalog ise herkesi şaşırttı.
Buradaki görevlilere selam veren Özdağ, “Arkadaşlar nasılsınız? Duydum ki Suriyelileri yollamak için imza topluyormuşsunuz” diyerek şaka yaptı.
Özdağ’a cevap veren AKP'liler ise, “Standımıza hoş geldiniz. Sizi üye yapalım. Sizlere çay ısmarlayalım” şeklinde cevap verdi.

Ardından meydan da bulunan kuşlara yem vermek isteyen Özdağ yem satan suriyeli çocuk'tan kuş yemi satın aldı ve kuşları yemlemesini istedi.
Özdağ,bunun üzerine yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşayan hiçbir sığınmacının kötü muamele görmesini istemiyoruz. Vatanlarına dönmelerini istiyoruz. Ülkemizde oldukları sürede güven içerisinde olmalılar. Kendilerine yönelik fiziksel bir saldırı olmamalı çünkü burası Türkiye. Buraya gelenler Türkiye Cumhuriyeti sağladığı güvenlik içerisinde hayatını geçirmeli ama sonunda vatanına dönmeli. Bu süre içerisinde tabii ki karşılaştığımız insana olumsuz bir tavır sergilemeyeceğiz. Karşımızda neticede bir anne ve 3 yaşındaki çocuğu vardı. Biz onların kendi vatanlarında yaşamalarını istiyoruz. Dönmeleri için de her türlü tedbiri alacağız. Burada oldukları sürece de onlara kötü davranmayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı