Son Dakika

Can Ataklı'dan sert tepki: İmamoğlu’nun yakın çalışma ekibi facia

Can Ataklı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın çalışma ekibinin "facia" olduğunu belirterek "yeteneksiz, deneyimsiz, kötü" dedi.

GÜNDEM 14.07.2022, 09:05
5
Can Ataklı'dan sert tepki: İmamoğlu’nun yakın çalışma ekibi facia
Korkusuz yazarı Can Ataklı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın çalışma ekibinin "facia" olduğunu söyledi. Ataklı, İmamoğlu’nun ekibi için "yeteneksiz, deneyimsiz, kötü" ifadelerini kullandı.
Ataklı, bugünkü köşe yazısında İstanbul'da Kurban Bayramı tatili sırasında yaşanan yağışlar sırasında şehirde olmayan İmamoğlu hakkında devam eden tartışmalar olduğunu ifade etti:

"Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim; İmamoğlu’nun yakın çalışma ekibi facia" diye devam eden Ataklı, şunları yazdı:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son günlere çok tartışılıyor. İmamoğlu hakkındaki kararı önümüzdeki günlerde kamuoyu verecektir. Bu nedenle başkanın iyi ya da kötü olması konusunda bir fikir söylemek istemiyorum şu anda.
Bu kadar yeteneksiz, bu kadar deneyimsiz ve kötü bir ekibi nasıl seçmiş acaba? Başkan adına açılmış “İBB çalışıyor” isimli bir Twitter hesabı var. Bu hesaptan dün şöyle bir tweet atıldı;
" Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İBB Başkanı iken 5 yılda 127 gün yıllık izin aldığı ortaya çıktı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ise 3 yılda 25 gün yıllık izin kullandığı öğrenildi."
Bu nasıl bir akılsızlıktır, çapsızlıktır böyle… Son günlerde yaşananlarla Erdoğan’ın yaptığı “izinleri” karşılaştırmaya ve İmamoğlu’nu “haklı çıkarmaya” çalışmak en hafif deyimle iş bilmezliktir. “Ben yaptım ama bak eskiler neler yapmıştı” deyince haklı oluyorsunuz demek ki.
NOT: Tabii hesabın altında “Resmi değildir. Sivil inisiyatiftir” yazıyor. Peki yedik.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı