Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’ın ‘çakalım’ sözlerine sert karşılık

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Aydın’da yaptığı konuşmada muhalefeti çok çirkin sözlerle hedef aldı. Erdoğan’ın ‘öyle bir çakalım ki…’ sözlerine Cemal Enginyurt’tan sert bir cevap geldi.

GÜNDEM 04.02.2023, 21:10
2
Cemal Enginyurt’tan Erdoğan’ın ‘çakalım’ sözlerine sert karşılık
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Aydın’da muhalefete yönelik kullandığı ifadelere sert tepki gösterdi.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Aydın’da muhalefeti ağır sözlerle hedef aldı. Erdoğan konuşmasında, “14 Mayıs'ta bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar.” dedi.
Erdoğan’ın sözlerine muhalefet liderleri ve parti temsilcilerinden sert tepkiler gelmeye devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz konusu bu sözlerine Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya platformu Twitter hesabından sert şekilde cevap verdi.
Cemal Enginyurt, şunları söyledi;


Meral Akşener’den Erdoğan’a cevap: Edep yahu
“Erdoğan, “14 Mayıs’ta bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar” demiş.Bize üslup dersi verenler.Terbiye timsali kesilenler.Ahlaktan, edepten dem vuranlar.Haysiyet dersi vermeye kalkanlar.Bu çirkin sözlere ne dersiniz demiyorum.Çünkü siz zaten böylesiniz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı