CHP’li eski vekil, CHP lehine adaylıktan çekildi

Elazığ'da 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde bağımsız milletvekili adayı olan CHP Eski İstanbul Milletvekili Ali Özcan, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

SİYASET 14.04.2023, 16:10
1
CHP’li eski vekil, CHP lehine adaylıktan çekildi
14 Mayıs 2023'te yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri'nde Elazığ'dan bağımsız aday olan 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Adıyaman'da yapmış olduğu görüşme sonrasında bağımsız milletvekili adayı olmaktan vazgeçtiğini duyurdu.
CHP Elazığ İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan Ali Özcan, “Ben parti terbiyesi ve kültürüyle büyümüş bunu içselleştirmiş bir adamım atanmaya her zaman karşıyım ama bu dönem o dönem değil bu dönem başka bir dönem. Genel başkan benden bir ricada bulunmuşsa ben onu emir kabul ederim ve onu yerine getirmek için elimden geleni yaparım.” diyerek 14 Mayıs'ın önemine dikkat çekti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da bağımsız milletvekili adaylığından çekilen Ali Özcan'a teşekkür etti.
Veli Ağbaba, “Bir birlikteliği pekiştireceğiz öncelikle bu konuda fedakarlık eden bu birliktelikte öncülük eden Ali Özcan abiye çok teşekkür ediyorum. Bizim bir sloganımız var ‘birleşe birleşe kazanacağız.' Önce kendi içimizde bütünleşeceğiz ki bu birleşe birleşe kazanma ittifak yaptığımız siyasi partilere baktığımız zaman Türkiye'nin huzurunu barışını geleceğini güvence altına alan bir birleşme.” diye konuştu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de önemli bir seçim sürecinin yaşandığını belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı