CHP'li Kuşoğlu: Hiperenflasyon yaşayacağız!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mehmet Şimşek'e teslim ettiği ekonomi yönetimi için "Hiperenflasyon " uyarısında bulundu.

GÜNDEM 10.06.2023, 12:05
2
CHP'li Kuşoğlu: Hiperenflasyon yaşayacağız!
CHP'nin İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, seçimlerin ardından Türk ekonomisinin geleceğini değerlendirdi. Kuşoğlu, Türkiye'nin geçmişte rasyonel olmayan bir ekonomiye sahip olduğunu belirterek, zenginlerin zenginleştiği, fakirlerin ise fakirleştiği bir dönem yaşandığını vurguladı. Türkiye genelinde ekonomik dengelerin bozulduğunu ifade etti.
Kuşoğlu, önümüzdeki günlerde Mehmet Şimşek'in ekonomiye gelmesiyle birlikte rasyonel bir zeminde çalışılacağını ancak bu süreçte hiperenflasyon yaşanacağını belirtti.
Toplumun büyük sıkıntılar yaşayacağını ve dünyanın en bozuk ekonomilerinden birini deneyimleyeceğini dilegtiren Kuşoğlu, bu sürecin zor aşılabileceğini düşündüğünü belirtti.
Ayrıca Kuşoğlu, iktidarın iyi niyetli olmadığını ve sürekli olarak kendi yandaşlarını zengin etmeye çalıştığını, bu nedenle ülke ve toplum düşüncesinin gözetilmediğini söyleyerek, toplumsal adaletsizlikleri ve gelir eşitsizliklerini artacağını vurguladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı