Erman Toroğlu, Fatih Terim'i yerden yere vurdu!

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Kayserispor'a 3-0 kaybettiği maçın ardından Fatih Terim'i sert sözlerle eleştirerek yerden yere vurdu.

SPOR 23.09.2021, 09:45
19
Erman Toroğlu, Fatih Terim'i yerden yere vurdu!
Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'a 3-0 yenildi. Ligde 4 haftadır yüzü gülmeyen Galataray, 6 hafta sonunda 8 puanla 11. sıraya yerleşti. A Spor ekranında karşılaşmayı değerlendiren Erman Toroğlu, Fatih Terim'i yerden yere vurdu.
"Galatasaray zavallı top oynadı yalnız sürpriz değil. Bir adam her işi yapamaz." diyen Erman Toroğlu, Fatih Terim'in gizli kulüp başkanı olduğunu iddia etti.
"Terim, hem takımın teknik direktörlüğünü yapayım, hem de kulübü idare edeyim diyor, son 1 senedir de onu yapıyor. " açıklamasında bulunan Toroğlu, "Geçen yönetime yapmaya kalktı, anlaşamadılar, bu yönetim zaten yapıyor. Ya teknik adamlık yap, ya gel kulüp başkanlığı yap. Fatih Terim, gizli kulüp başkanı şu anda, bana yöneticiler hayır diye söylesinler. Hem teknik direktörlük, hem başkanlık götüremezsin, bu kadar basit, net." dedi.
Kayserispor'un ilk kez Galatasaray'a 3 attığını belirten Erman Toroğlu, "Fatih Terim hakikaten tarih yazıyor. Kayserispor, evinde Galatasaray'a karşı ilk galibiyetini aldı." şekinde konuştu.
Erman Toroğlu Galatasaray takımı içinin huzursuz olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:
"Muslera kendisine ne diyecek, yine yaptı 3 tane olay, uzun yıllardır Muslera'yı böyle görmedim. Galatasaray takımının içi huzursuz.
Avrupa'da çok koştular, bu maç... Kayserispor, defansta, ileride, geride çok iyi hazırlanmış. Takım Hikmet'in dediklerini iyi yaptı, dua etsinler 5 olmadı, ilk yarıda ayağı kaydı oyuncuların, 4, 5 olurdu."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı