Fatih Portakal'ın seçim anketi sonuçları yandaş şirketi kızdırdı

Fatih Portakal da seçim anketi çalışması yaptı ve sonuçları paylaştı. Son anket sonuçları sonrası konuşan Fatih Portakal'a eleştiri geldi. Hilmi Taşdemir son anket sonuçları için Portakal'ı eleştirdi.

GÜNDEM 05.02.2023, 00:15
3
Fatih Portakal'ın seçim anketi sonuçları yandaş şirketi kızdırdı
Seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Seçimlere sayılı günler kala ise seçim anketi sonuçları da bir bir geliyor. Son anket sonuçları bu kez gazeteci Fatih Portakal’dan geldi fakat Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Taşdemir’den son seçim anketi sonuçları için itiraz geldi.
Gazeteci Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu Twitter hesabından bir anket açtı.
Fatih Portakal’ın son seçim anketi sonuçlarına göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyu %62 olarak ölçüldü.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı ise %20 olarak ölçüldü.
Yaptığı son seçim anketi sonuçları sonrası Youtube yayınında bir değerlendirme yapan gazeteci Fatih Portakal, “Yaptığım ankette %62 Kemal Kılıçdaroğlu, %20 Erdoğan, %18 kararsız diyenler var. Ben bu seçimde çok büyük sürprizlerin olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
Son anket sonuçları: Erdoğan’ın oy deposu delindi, ittifakta gerileme
AK Parti iktidarına yakın kamuoyu araştırmaları yapan şirketlerden biri olan Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir ise Fatih Portakal’ın son anketine tepki gösterdi.
Son seçim anketi sonuçlarını sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşan Hilmi Daşdemir, “Sevgili Fatih Portakal, bu kafayla giderseniz daha ŞOK sürprizler yaşarsınız.” dedi.
Öte yandan Fatih Portakal’ın “Kılıçdaroğlu aday olursa ben oy vermem diyenler var. Vereceksin kardeşim.” demesi eleştirilmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı