Son Dakika

Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Avrupa'dan talip var

Fenerbahçe, Jorge Jesus önderliğinde başlayacağı yeni yapılanma için önemli bir bütçe oluşturmaya çalışıyor. Bu nedenle eldeki yıldız futbolculara gelen teklifler yönetim tarafından değerlendiriliyor.

SPOR 12.05.2022, 18:20
4
Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Avrupa'dan talip var
Ferdi Kadıoğlu bu sezon en büyük çıkışı yapan isimlerden biri oldu. Üstelik bunu hiç alışık olmadığı bir pozisyonda, sol bekte oynayarak gerçekleştirdi.
Yıldız futbolcu için daha önce Hollanda şampiyonu Ajax devredeydi ancak sözleşme uzatmasının ardından Hollanda devi geri adım attı.
Fanatik'in haberine göre 23 yaşındaki oyuncuya bu kez Belçika’dan talip çıktı. Club Brugge'ün bir süredir yakından takip ettiği Ferdi için teklif hazırlığında olduğu belirtildi.
Belçika basınında çıkan haberlerde, genç oyuncunun Club Brugge için yaz transfer döneminin ‘öncelikleri’ arasında yer aldığı kaydedildi.
Belçika ekibinin ne kadarlık teklif yapacağı bilgisi paylaşılmasa da Fenerbahçe’nin kapıyı 10 milyon Euro’dan açması bekleniyor.
Mert Hakan Yandaş, İsmail Kartal ile birlikte performansını üst seviyeye çıkarttı. Yıldız futbolcu özellikle yaptığı asistlerle, Fenerbahçe’nin yakaladığı çıkışta pay sahibi oldu.
28 yaşındaki orta saha oyuncusuna, Yusuf Yazıcı’nın kiralık olarak formasını giydiği CSKA Moskova talip olmuştu.
Mert’in peşine düşen son takım ise Torino. İtalyan ekibinin, başarılı futbolcu için 8 milyon Euro’yu gözden çıkarttığı kaydedildi. Torinolu yöneticilerin önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek Fenerbahçe ile masaya oturmaları bekleniyor.
Sarı-Lacivertliler, Jorge Jesus ile detaylı bir değerlendirme yapmadan tekliflere yanıt vermek istemiyor. Bu nedenle oyuncular talip olan takımlardan süre istenecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı