Galatasaray’da iç transfer çalışmaları erken başladı: Zaniolo ve Icardi kararı!

Önce Erden Timur, ardından başkan Dursun Özbek, kadrodaki 5-6 oyuncuyla sözleşme yenileme ve iyileştirme görüşmelerine başladıklarını açıkladı.

SPOR 23.03.2024, 02:05
1
Galatasaray’da iç transfer çalışmaları erken başladı: Zaniolo ve Icardi kararı!
Galatasaray’da Fernando Muslera, başkan Dursun Özbek’in bizzat devreye girmesiyle ikna edildi. Erden Timur da anlaşmayla ilgili müjdeyi verdi. 37 yaşındaki file bekçisiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

İki yaz transfer döneminde de Sevilla’nın kapısından döndü. Avrupa’ya gitmek istiyor, ancak kulübe beklediği seviyede teklifler gelmedi. 15 milyon Euro ve üzerinde bir teklif gelirse satışına izin verilecek.

Aston Villa, Zaniolo'nun satın alma opsiyonunu şu an için kullanmayı düşünmüyor. Ancak İtalyan kulüpleri, başta Lazio olmak üzere hâlâ onun peşinde. Kalmak isterse Sarı-Kırmızılılar onu dört gözle bekliyor. Kariyerine kendisi karar verecek. Ancak EURO 2024’te İtalya formasıyla sergileyeceği performans, kaderini tamamen değiştirebilir.

Galatasaray taraftarının sevgilisi. 17 günlük Milli arada ağrılarının tamamen geçmesi ve tıpkı geçen sezon olduğu gibi son virajda şampiyonluğa en büyük katkıyı yapması bekleniyor. Yeni sezonda da hücum hattının 1 numaralı ismi olacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı