Galatasaray'dan tartışmalı VAR kararı için açıklama

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Sarı-kırmızı takımla Sivasspor mücadelesinde tartışmaları süren VAR kararıyla ilgili açıklama yaptı.

SPOR 30.12.2022, 14:30
2
Galatasaray'dan tartışmalı VAR kararı için açıklama
Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray’ın Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin sonrasında VAR kararıyla ilgili tartışmalar sürüyor.
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Sivaspor maçındaki tartışmalı VAR kararıyla ilgili, "bu pozisyon için değil her tartışmalı pozisyon için açıklama ve VAR kayıtlarının ortaya çıkmasını istiyoruz. Adalet isteyen insanlar şeffaflık ister" dedi.

İşte Timur'un açıklamalarından öne başlıklar şu şekilde:
"Belki de ilk kez bir kulüp, kazandığı maçın ardından sessizliğe bürünmeyip konuşuyor. Usanmadan söyleyeceğiz adalet istiyoruz. Herkes için istiyoruz. Bu maç için de aynı şeyi istiyoruz. Tartışmalı pozisyonla ilgili açıklama bekliyoruz. Biz inceletip değerlendirmesini yapacağız, yayınlatacağız. Yayıncı kuruluşla görüştük. Tamamen objektif bir hakemle de anlaştık. Son aşamaya geldik. Sadece bu pozisyon için değil her tartışmalı pozisyon için açıklama ve VAR kayıtlarının ortaya çıkmasını istiyoruz. Adalet isteyen insanlar şeffaflık ister. Sadece o pozisyon değil bizim için Nelsson'a yapılan penaltı pozisyonu var onun da açıklanmasını istiyoruz."
"3-4 gün önce Beşiktaş maçında da bariz bir hata olmasına rağmen medyanın tamamen bu konuyu köpürtmesi. Bunun bu kadar büyütülmesi insanın aklına başka şeyleri getiriyor."
"Bu sene çok rekabetçi bir lig. Puan puana gidiyor. Bir ilki gerçekleştiriyoruz. Kendi lehimize bir şey istemiyoruz. O pozisyonda ne varsa açıklanması gerektiğini düşünüyoruz. Türk futbolunun büyümesini istiyoruz. 6 büyük ligden birisi olmamız gerekiyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı