Galatasaray'ı yerden yere vurdu: "TRT'den izlemek keyifli olacak"

Galatasaray taraftarlığıyla bilinen komedyen Şahan Gökbakar, Trabzonspor yenilgisi sonrası "Gelecek sene TRT'den izlemek de keyifli olacak" dedi.

SPOR 24.01.2022, 09:45
7
Galatasaray'ı yerden yere vurdu:
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Trabzonspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar 1-0 önde götürdüğü karşılaşmadan son dakikalarda yedikleri gol ile 2-1 mağlup ayrıldı.
Fatih Terim'in ısrarı ve isteğiyle sezon başında 30 milyon Euro harcanarak kurulan kadro, herkesi hüsrana uğrattı.
Teknik direktör Domenec Torrent'in başında çıktığı 3. maçtan da puansız ayrılan sarı-kırmızılıar, 27 puanda kalarak düşme hattının 4 puan üstünde yer aldılar.

Galatasaray taraftarlığıyla bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, maçın ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Gökbakar, Trabzonspor'u galibiyetten ötürü tebrik ederken, Galatasaray'ı yerden yere vurdu.
Ünlü komedyen, "Tebrikler Trabzonspor. Bu maç Galatasaray uzun zaman sonra iyi futbol oynadı denebilir. İki tane kişisel hata sonucu 2 gol yedi. Ancak mağlubiyet sürpriz değil. Çünkü kötü gidişe dur demek için köklü değişimlere ihtiyaç var. Gelecek sene TRT'den izlemek de keyifli olacak..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı