Son Dakika

Galatasaray'ın yıldız hedefi: Roberto Firmino atağı için start

Liverpool ile sezon sonu ayrılmaya hazırlanan Roberto Firmino için Galatasaray devreye girdi.

SPOR 05.03.2023, 12:45
86
Galatasaray'ın yıldız hedefi: Roberto Firmino atağı için start
Galatasaray, ara transfer döneminde Nicolo Zaniolo, Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.
Bu kapsamda yeni sezonun planlarını yapmaya başlayan Sarı-kırmızılı yönetim rotasını Liverpool'un Brezilyalı forveti Roberto Firmino'ya çevirdi.
The Athletic'teki habere göre; İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool sözleşmesi sezon sonu bitecek Firmino ile yola devam etmeyi düşünmüyor. Darwin Nunez ve Cody Gakpo gibi isimlerin gerisinde kalan Firmino'nun forma şansı azalması nedeniyle takımdan gönderileceği belirtildi.
Liverpool ile yaz transfer döneminde sözleşmesi bitecek 31 yaşındaki oyuncu için bir süredir temas halinde olan Galatasaray yönetimi, oyuncunun Liverpool'dan ayrılmasının kesinleşmesinden sonra elini hızlı tutmak için harekete geçti.
Sabah'ta yer alan habere göre ise Galatasaray, Avrupa'nın önemli kulüplerinin talibi olduğu Firmino için şimdiden anlaşmayı planlıyor.
Öncelikli hedefi olarak  Brezilyalı forveti bonservis bedeli ödemeden sezon sonu bedelsiz kadroya katmak olduğu belirtilen Sarı-kırmızılı yönetimin, Roberto Firmino'nun menajerlik şirketiyle görüştüğü ifade edildi. Yönetim ayrıca gelecek hafta İngiltere'ye giderek transferi tamamlamayı planlıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı