Galatasaraylı Nelsson milli maçta şov yaptı! İşte çizgiden çıkardığı top

Galatasaray'la başarılı bir sezon geçiren savunma oyuncusu Victor Nelsson, Danimarka milli takımıyla çıktığı maçta harika bir performans sergiledi. Nelsson bir pozisyonda takımının gol yemesine engel oldu. İşte Victor Nelsson'un milli takımdaki şovu.

SPOR 28.03.2024, 15:35
Galatasaraylı Nelsson milli maçta şov yaptı! İşte çizgiden çıkardığı top
Bu sezon Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray elde ettiği bu liderliği defans hattındaki başarısına borçlu. Buna göre ligin 20 golle kalesinde en az gol gören takımı olan Galatasaray, son haftalarda Nelsson-Davinson Sanchez ikilisiyle başarılı bir uyum yakaladı. 
Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Victor Nelsson, birçok takımdan teklif almasına rağmen istenilen bonservis bedeline ulaşılmadığı için transferine izin verilmemişti.

Özellikle İspanyol kulübü Sevilla'nın 13 milyon euroluk teklifini reddeden Galatasaray minimum 20 milyon euro bonservis bedeli talep ederken bu transfeer gerçekleşmemişti.
Sevilla'ya gitme konusunda istekli olan Danimarkalı savunmacı, gerçekleşmeyen bu transfer sonrası motivasyon kaybı yaşarken performans olarak da düşüşe geçti ve formasını Davinson Sanchez'e kaptırdı.

Sonrasında toparlanarak formasını geri alan Nelsson özellikle Abdülkerim Bardakcı'nın sakatlığıyla birlikte Takımda ilk 11'e yerleşirken başarılı performanslar göstermişti.

Dün oynanan maçta Victor Nelsson'un çizgiden çıkarttığı top pic.twitter.com/Ck3djB0JN9
— Le Marca Sports (@lemarcasports) March 27, 2024


Liglere verilen milli arada Danimarka takımı ile maçalra çıkan Vİctor Nelsson gösterdiği performansşla beğeni topalrkenn bir pozisyonda da çizgiden top çıkararak takımının gol yemesine engel oldu.
Dün oynanan maçta Victor Nelsson'un çizgiden çıkarttığı top pic.twitter.com/Ck3djB0JN9 — Le Marca Sports (@lemarcasports) March 27, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı